Fotomuntatge d'una imatge de Sira Martínez amb una foto difuminada de Ferran Torres i un comentari d'Instagram
GENT

Sira, filla de Luis Enrique, encén les xarxes amb una foto i li esmenten una persona

Sira Martínez ha compartit unes imatges a les xarxes socials, que no han passat desapercebudes. Com un comentari que ha rebut, en què li esmenten una persona coneguda

Sira Martínez torna a ser notícia, aquesta vegada pels seus posats en vestit de bany estant de vacances a Barbados. La filla de Luis Enrique ha aprofitat els seus dies de descans per visitar aquesta illa paradisíaca del Carib, a la recerca de pau i tranquil·litat. A més, no ha deixat passar l'ocasió per compartir algunes fotografies del viatge amb els seus seguidors d'Instagram.

Sira encén les xarxes socials

Una d'aquestes imatges, en què apareix posant en biquini davant d'un mirall, ha generat nombroses reaccions a les xarxes socials. De fet, la publicació ha acumulat molts comentaris en pocs dies.

La majoria de reaccions indiquen com es veu de bé. "'Canyona'", "ets irreal", "bonica" o "Sira és simplement perfecta", són alguns dels molts comentaris positius que ha rebut.

Un usuari fa recordar a Sira un vell conegut

Tot i això, un comentari, que no ha passat desapercebut, fa referència a la seva exparella, el jugador del FC Barcelona Ferran Torres. "On és Ferran Torres?", ha preguntat amb sarcasme un usuari en aquest comentari que ha redactat en anglès. Sira i Ferran van donar per finalitzada la seva relació l'any passat, després de dos anys de festeig.

captura de pantalla d'un comentari d'Instagram
Un usuari ha respost a la publicació de Sira preguntant-li per un vell conegut | Instagram

Aquests comentaris sobre la seva exparella solen ser molt recurrents a la gran majoria de publicacions de Sira. No obstant això, ella sembla relaxada, gaudint de les seves merescudes vacances, i enfocada en els seus estudis i la seva carrera com a amazona.

Sira segueix enfocada a complir els seus objectius

Després de la seva última entrevista, en què va parlar de la relació amb el seu pare, i que es va fer viral a les xarxes, Sira ha tornat a ser protagonista de les portades. Aquesta vegada, per les imatges que ha publicat al seu compte d'Instagram. Cal destacar que, encara que al principi va ser coneguda pel seu pare Luis Enrique, i més tard per sortir amb Ferran Torres, Sira s'ha llaurat, avui dia, un nom per ella mateixa.

La jove geneta, de 23 anys, és una gran promesa de l'hípica espanyola i ja acumula diversos títols importants al seu palmarès, com el Campionat d'Espanya de Joves Genets el 2020. A la mateixa entrevista en què va parlar de Luis Enrique, Sira va assegurar que el seu somni, al món de l'equitació, consisteix a participar en uns Jocs Olímpics.

Estem segurs que aquests comentaris que rep a les seves xarxes socials ja no l'afecten gens ni mica. Segons les seves paraules, està molt centrada a acabar el grau universitari de Turisme que està cursant, compaginant-lo amb la seva passió per l'esport eqüestre.