Primer pla de Fidel Albiac amb el rostre seriós i preocupat

Fidel Albiac dona una sorpresa a Rocío Carrasco davant de Jaime Cantizano

Fidel Albiac ha tingut un gest molt especial amb Rocío Carrasco

Fidel Albiac sempre ha ocupat un discret segon pla i continua mantenint-se en la mateixa postura, però ha tingut un bonic gest amb la seva dona. Rocío Carrasco fa un temps que està allunyada dels programes de televisió i ha tornat amb magnificència gràcies a l'espai que presenta Jaime Cantizano a TVE. L'empresària ha visitat el plató per donar visibilitat al museu que ha inaugurat a Chipiona sobre la seva mare, la mítica Rocío Jurado.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Fidel Albiac, segons han explicat a Mañaneros, controla l'arxiu documental de Rocío Carrasco. Sabia que aquest espai era important per a ella, així que ha enviat una foto a la direcció molt especial per a la seva dona. Rociíto pensava que la seva primera aparició a la pantalla petita va ser amb 17 anys, quan va començar a treballar de presentadora, però no és així.

Plànol curt de Jaime Cantizano amb rostre somrient
Jaime Cantizano està triomfant a TVE | RTVE

Fidel ha revelat que Rocío va captivar tots els espanyols amb tan sols uns dies de vida. Va aparèixer en un programa amb el seu pare, el boxejador Pedro Carrasco, i l'audiència es va rendir als seus peus. Molt pocs coneixien aquesta informació i Albiac ha demostrat que és certa mitjançant una imatge del moment mític.

Captura del programa 'Mañaneros' en què apareix Rocío Carrasco reaccionant a una foto de petita amb el seu pare, Pedro Carrasco
Rocío Carrasco s'ha quedat sense paraules | TVE

Fidel s'ha caracteritzat per defensar la seva dona i és una de les poques persones que mai no li ha donat l'esquena. L'advocat ha interposat diverses denúncies contra periodistes que han creuat els límits, però mai no ha entrat en el joc de ningú. Un dels seus enrenous més sonats va ser el problema que va tenir amb Lydia Lozano, que el va acusar d'haver-la amenaçat.

Fidel Albiac sorprèn Rociíto amb una foto especial

Fidel ha enviat una imatge de Rocío Carrasco que mostra com va ser la seva primera experiència amb els mitjans de comunicació. Només era una nena i va aconseguir atrapar l'atenció del públic. Rocío ha explicat que els seus pares sempre li van aconsellar i gràcies a ells va aprendre a actuar davant de les càmeres.

Jaime Cantizano i els seus companys han agraït que Albiac hagi tingut aquest detall. Tothom sap que no se sent còmode davant dels focus i que, sempre que pot, ocupa un pla secundari. En les últimes hores se n'ha parlat molt perquè se l'esperava a la boda de Kiko Hernández i no ha aparegut.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco acudeixen al tanatori per la mort de María Teresa Campos el dia 5 de setembre de 2023
Rocío Carrasco i Fidel Albiac no han acompanyat Kiko Hernández | Europa Press

Hi ha una explicació: Fidel i la seva dona eren íntims amics de María Teresa Campos, tristament morta. Encara no s'han recuperat i han declinat la invitació de Kiko, per això van ser baixa a l'últim moment.