Primer pla de Raquel Bollo amb rostre somrient a la desfilada SIMOF

Raquel Bollo: quants diners ha guanyat després de la pèrdua del pare dels seus fills

Raquel Bollo es va sincerar sobre aquest aspecte que va deixar molta cua

El pròxim 16 de desembre es compliran 6 anys de la mort de Chiquetete. Després d'això, Raquel Bollo sempre ha optat per no parlar gaire sobre el que va ser el seu marit durant 9 anys i pare dels seus dos fills.

Un dels últims temes que va deixar molta polèmica, i sobre el qual es va pronunciar la mateixa Raquel, va ser la pensió de viduïtat que la dissenyadora estava cobrant aleshores. Raquel es va pronunciar sobre aquest tema quan encara era col·laboradora de Sálvame i el programa continuava en antena.

El tema va deixar molta cua, sobretot després de les incendiàries paraules de Carmen Gahona. A més, Raquel, sense cap pudor, va justificar el motiu que li havia portat a exigir la pensió de viduïtat.

Raquel Bollo ho va explicar tot sobre la pensió de viduïtat després de morir Chiquetete

Quan Raquel Bollo encara formava part de l'univers Sálvame, la televisiva demostrava que no tenia pèls a la llengua i que no hi havia res ni ningú que l'acovardia. Aleshores, els seus continus estira-i-arronses amb Carmen Gahona la feien protagonitzar alguns dels enfrontaments més sonats en aquest plató.

Captura de Raquel Bollo al programa 'Supervivientes' del 9 de maig
Raquel Bollo va revelar la veritat sobre la pensió de viduïtat després de morir Chiquetete | Telecinco

Després de morir Chiquete, pare d'AlmaBollo i Manuel Cortés, la polèmica tornava a estar servida. Va ser el 2021 quan Carmen Gahona tornava a la càrrega i atacava Raquel per exigir la pensió de viduïtat. Davant això, Raquel no va dubtar a justificar la seva decisió al plató de Sálvame.

De manera molt directa i contundent, Raquel asseverava que “la pensió la demano perquè a mi em pertany”. Però, a més, cansada de totes les especulacions i rumors que hi havia sobre la quantitat que estava guanyant, Raquel també va voler aclarir-ho una mica més.

“La pensió no és el que expliquen ni el que m'han ingressat a mi. Són 104 o 107 euros”, va confessar Raquel al plató de Sálvame.

Aquests diners els estava percebent després de la mort de Chiquete i a causa de la seva filla Alma Bollo. La jove estava estudiant la carrera de Dret, a més, seria així fins que complís els 25 anys.

Raquel Bollo, amb rostre somrient, al plató de 'Tierra de Nadie' el passat 23 de maig de 2023
Raquel Bollo ho ha passat malament econòmicament | Mediaset

“No me la concedeixen només per ser la vídua. Això no és una cosa que jo digui amb orgull perquè no m'hagués agradat ser la vídua perquè aleshores no haurien passat coses. Jo vaig renunciar a la meva manutenció compensatòria mesos després d'haver entrat a la televisió i me la donen pels papers i les sentències que tinc”, va assegurar.

La dissenyadora de moda va deixar clar que tots aquests diners serien íntegrament per ajudar la seva filla amb els estudis universitaris i que, per això, estava en el seu dret de demanar-los.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'última polèmica de Raquel Bollo i Isa Pantoja

Després d'acabar Supervivientes 2023, Raquel Bollo optava per tenir un perfil mediàtic més baix. Amb el concurs dels seus dos fills, la col·laboradora de televisió acaparava una infinitat de polèmiques, per la qual cosa preferia fer un pas enrere i allunyar-se dels mitjans.

Isa Pantoja sent entrevistada per diversos mitjans de comunicació
Isa Pantoja ha assegurat que no hi convidarà Raquel Bollo | GTRES

Tot i això, amb la boda d'Isa Pantoja i Asraf Beno a la cantonada, el focus s'ha tornat a col·locar sobre Raquel. I és que, tal com ha relatat Isa Pantoja, Raquel no està convidada a la boda. Encara que la dissenyadora de moda sí que va estar present al bateig d'Alberto, la relació s'han refredat molt des d'aleshores i no anirà a l'enllaç.