Muntatge de Gema López seria amb Antonio Tejado i María del Monte, que porta posada la paraula secret

GENT

Gema López revela un secret sobre María del Monte que perjudica Antonio Tejado

Gema López ha revelat què van robar a María del Monte quan van entrar a casa seva. Una cosa que fins ara ningú no havia explicat

Gema López ha parlat del tema de la setmana i ha assenyalat de forma directa Antonio Tejado, que acaba d'entrar a la presó. El nebot de María del Monte ha estat considerat per la Guàrdia Civil com "l'autor intel·lectual del robatori" a habitatges per "subministrar informació de les víctimes a la resta de l'organització". El problema és que la cantant també va patir un d'aquests atracaments mentre era dins de casa seva, situada a Sevilla.

María del Monte no s'ha volgut pronunciar mai ni revelar què li havia robat la banda d'atracadors que va entrar al seu domicili. Però Gema López ha fet un pas endavant i ha posat les cartes damunt la taula, així ha revelat el gran secret. La qüestió és que la dada que ha donat afecta de manera directa Antonio Tejado, que ha sortit molt perjudicat.

Imatge de Gema López parlant d'Antonio Tejado a Espejo Público
Gema López ha parlat molt clar sobre el robatori de María del Monte | Antena 3

Gema assegura que a María del Monte li van robar "una col·lecció de rellotges d'alta gamma" que ningú no sabia que tenia. Els lladres també van ficar la mà "en un cofre" l'existència del qual només coneixia la família de María. Tot això fa pensar que la banda que ha estat detinguda té relació amb el robatori que va patir l'artista.

Actualment hi ha sis persones detingudes, entre les quals hi ha Antonio. Els acusen de "robatori amb violència i intimidació, detenció il·legal, pertinença a organització criminal, receptació i tràfic de drogues". Però hi ha una dada que va més enllà que tot això.

Antonio Tejado ha sortit molt perjudicat

Gema López insisteix que les persones que van entrar a casa de María del Monte sabien perfectament què estaven buscant. Fins ara ningú no sabia amb exactitud què havien robat a la cantant i la periodista ha revelat el secret. Li van treure joies, objectes de valor sentimental i un cofre l'existència del qual només era coneguda pels seus més propers.

Antonio Tejado enfadat amb els braços plegats en un plató de Telecinco
Antonio Tejado té problemes | Mediaset

"És algú que ha de saber que aquí hi ha aquests rellotges. Ella invertia en això perquè li agrada i això és algú que ho ha de saber. Quan algú va a un robatori d'una determinada manera, sap que el que agafa tindrà sortida al mercat".

Una altra dada molt curiosa és que la banda d'atracadors va entrar per l'única habitació on no hi havia càmeres. La casa de María està molt protegida i només hi ha una zona aliena a la seguretat que ha implantat la cantant.

Primer pla de María del Monte, somrient i maquillada
María del Monte vol protegir Antonio Tejado | GTRES

Gema López recorda que "cinc encaputxats" van entrar al domicili de María del Monte mentre hi havia "cinc persones a dins". Aquest grup va ser molt violent perquè l'objectiu era aconseguir la clau de la caixa forta. Però, com sabien que l'artista en tenia una?

Aquesta situació ha situat Antonio Tejado al punt de mira. Tot i això, Inmaculada Casal, dona de María, insisteix que cal confiar en la presumpció d'innocència.