Muntatge en primer pla de Rocío Jurado i Antonio David Flores seriosos

GENT

Antonio David Flores reacciona de forma inesperada davant un atac a Rocío Jurado

Antonio David Flores ha revolucionat les xarxes socials després de permetre que una de les seves col·laboradores ataqués l'artista a través del seu canal de YouTube

Antonio David Flores ha reaccionat d'una manera totalment inesperada quan una de les moderadores li ha llançat un dur atac a Rocío Jurado. Moment que s'ha produït durant el seu últim directe a YouTube i que no ha passat desapercebut per als usuaris de les xarxes socials.

Durant tots aquest temps, Antonio David sempre havia evitat pronunciar-se de manera negativa sobre 'La más grande'. De fet, avui dia, tant ell com els seus fills continuen mantenint relació amb la família Mohedano.

Muntatge amb Antonio David Flores amb rostre neutre amb gorra i caçadora i Rocío Jurado somrient amb un vestit blau
Antonio David Flores permet que una de les seves moderadores esclati contra Rocío Jurado | e-noticies.cat, Europa Press

No obstant això, i malgrat els desacords que ha tingut amb ella, Antonio David Flores sempre s'ha dirigit a la seva exsogra amb respecte. Però durant el seu últim directe a YouTube ha fet una cosa que ha deixat més d'un sense paraules.

El youtuber ha dedicat aquesta tertúlia a analitzar el “rerefons” de la cançó que ens representarà aquest any a Eurovisió. A més, i com calia esperar, també li han dedicat temps a parlar sobre la participació de la seva exdona en Bake Off: Famosos al Horno.

Plànol mitjà de Rocío Carrasco, amb rostre seriós, al plató del programa 'Bake Off Celebrity' de RTVE
Rocío Carrasco ha estat molt criticada en aquest directe per les seves darreres declaracions | RTVE

Antonio David Flores ha compartit amb els seus subscriptors les últimes declaracions de la seva exdona dins aquest format de La 1. S'hi pot escoltar Carrasco assegurar que li "agradaria canviar el passat" amb això que sap "en el present".

Moment en què Paqui, una de les seves moderadores, no ha tingut objeccions a esclatar contra Rocío Jurado. Per això, i després d'escoltar aquestes paraules de Carrasco, ha volgut enviar-li un missatge. "Això mateix podria haver pensat la teva mare quan es va fol*** Enrique Vernetta".

Però, sens dubte, el que més ha cridat l'atenció ha estat la reacció inesperada que ha tingut Antonio David Flores davant aquest comentari desafortunat. "Parla bé, Paqui… Quan feia l'amor", li ha corregit irònicament i entre rialles.

Antonio David Flores és criticat a les xarxes per la reacció que ha tingut davant l'últim atac que ha rebut Rocío Jurado

Després d'aquest moment, Antonio David Flores ha rebut un gran nombre de crítiques a través de les xarxes socials. Diversos internautes s'han quedat molt sorpresos en veure que el youtuber ha permès a una de les seves col·laboradores que parli així de l'àvia dels fills grans:

"Excepció necessària: Antonio David Flores permetent que Paqui digui burrades de la mare de Gloria Camila i àvia de Rocío Flores, que tant «defensen» al seu canal. Repugnant".

Antonio David Flores mirant cap a un costat amb llàgrimes als ulls al plató de ‘Sálvame’
La reacció d'Antonio David Flores ha estat molt qüestionada a les xarxes | Mediaset

Uns altres, en canvi, no entenen com Antonio David ha permès "que parlin d'aquesta forma de l'àvia i la mare dels seus fills". "Aquí deixa una prova més. No hi ha més cec que el que no vol veure", ha apuntat un internauta a continuació.

"De veritat a aquesta persona no se'l pot denunciar? És tan menyspreable que consenti que parlin així de l'àvia dels seus fills", es preguntava una altra usuària de X.

Ara bé, Rocío Jurado no ha estat l'única que ha sortit mal parada de l'últim directe d'Antonio David Flores. Després d'aquest atac, la seva moderadora Paqui no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'esclatar contra la filla de l'artista:

"Si tu[Rocío Carrasco]no hauries vingut a aquest món, no hauries causat el dolor que has causat a totes les persones que han passat per la teva vida". "A totes les que t'han estimat, vull dir", ha matisat aquesta dona, i ha deixat clar que, per exemple, Fidel Albiac està al seu costat únicament pels seus diners.