Muntatge de Gabriela Guillén somrient amb ulleres de sol i Fabiola Martínez feliç
GENT

Gabriela Guillén descobreix si compta amb Fabiola Martínez per a la pròxima exclusiva

Fabiola Martínez ha deixat clara quina és la seva posició sobre el tema

Gabriela Guillén no ha deixat d'ocupar titulars des que es va conèixer que espera un fill de Bertín Osborne. La paraguaiana utilitza les xarxes socials per, mitjançant frases, deixar missatges que semblen apuntar l'exmarit de Fabiola Martínez. En els últims dies, es va comentar que Gabriela, farta de l'actitud de l'artista, donaria una exclusiva per explicar tot el que havia callat fins ara.

Va ser el diari Informalia qui assenyalava que l'empresària paraguaiana estava disposada a trencar el seu silenci i concedir una entrevista a una coneguda publicació. Una exclusiva per la qual cobraria una important suma de diners. Pel que sembla, Guillén hauria negociat amb Lecturas cobrar una quantitat "no inferior als 12 000 €", segons apunta aquest mitjà.

Fabiola Martínez deixa veure la seva opinió sobre la possible entrevista de Gabriela Guillén

Es preveia que aquesta entrevista hagués vist la llum dimecres passat. Tot i això, després de fer-se pública aquesta informació, Gabriela hauria tingut "una conversa" amb el pare del fill que espera. Una xerrada després de la qual "han acordat que ella continuarà guardant silenci", així ho asseguraven des de l'espai Así es la vida.

Malgrat que el focus està posat als futurs pares d'un bebè que naixerà a principis d'any, hi ha altres noms que també tenen un paper important en aquesta història. Aquest és el cas de Fabiola Martínez, exdona de Bertín i mare dels seus dos fills petits. La veneçolana, que quedava amb uns amics a un dels restaurants de la capital, era preguntada a la sortida sobre l'assumpte pels reporters.

Primer pla de Fabiola Martínez pels carrers de Madrid
Fabiola Martínez vol romandre al marge de les polèmiques del seu ex | Europa Press

Preguntada pels rumors d'una possible entrevista de Gabriela Guillén deixant en mal lloc Bertín, Fabiola responia: “Estic molt bé, molt tranquil·la”. Atenta i educada amb la premsa, l'excol·laboradora de Y ahora Sonsoles va preferir evitar el tema. Tot i això, la veritat és que, des que es va conèixer la pròxima paternitat del seu ex, l'assumpte l'ha esquitxada moltes vegades.

Martínez, que no coneix personalment la model paraguaiana, ha mostrat el seu suport i comprensió cap a ella. Reconeix que la futura mare està passant per una situació complicada i considera important donar temps perquè tot es calmi i avanci de la manera més adequada. Tanmateix, Fabiola defensa el pare dels seus fills, ressaltant la seva responsabilitat en la criança d'aquests.

Sense voler-ho, l'ex del cantant es troba enmig d'una situació que no li correspon resoldre. Un altre dels temes pel qual li han preguntat darrerament és per les suposades infidelitats que van poder haver-hi durant el seu matrimoni. Tot arran de les dones que recentment han confirmat haver tingut una aventura amb el també presentador de televisió.

L'exdona del cantant intenta evitar que la polèmica l'esquitxi

Chabeli Navarro, que assegura haver estat embarassada de Bertín, o Marcia Di Lele, que va confessar tots els detalls de les seves cites d'amagat amb aquest. Després va venir Encarna Navarro, que va revelar que va mantenir un afer amb l'artista durant 15 anys. Informacions, totes elles, que no deixen en molt bon lloc Bertín Osborne i que, irremeiablement, afecten la seva exdona amb qui va estar més de dues dècades.

Gabriela Guillén amb ulleres de sol al costat d'un taxi acudint a l'hospital
De moment sembla que Gabriela Guillén ha decidit no continuar endavant | Europa Press

No obstant això, Fabiola insisteix a mantenir-se'n al marge i en el cas de Gabriela Guillén prefereix no opinar sobre aquesta suposada exclusiva que, pel que sembla, de moment no es publicarà. Tanmateix, des d'Así es la vida, la periodista Almudena del Pozo assegurava que "aquesta entrevista s'havia de fer. Estava tancadíssima, hi ha hagut un acostament entre Bertín i Gabriela", explicava.