Muntatge de fotos d'Alexia Rivas somrient i, de fons, una imatge d'Isa Pantoja i Asraf Beno besant-se el dia del casament

Alexia Rivas destapa un dels secrets més ben guardats de la boda d'Isa Pantoja

Alexia Rivas mostra el que Isa Pantoja va regalar als convidats

Alexia Rivas va ser una de les convidades a la boda d'Isa Pantoja i no ha dubtat a revelar coses que hi van passar. Entre les dues col·laboradores hi ha una estreta amistat que va començar als platós de televisió on han coincidit amb assiduïtat.

La boda entre la filla de la 'tonadillera' i l'Asraf va ser un dels esdeveniments de l'any i els mitjans han volgut saber-ne els detalls. L'exclusiva concedida a Lecturas va donar a conèixer-ne alguns, però Alexia ha revelat el que la publicació dirigida per Luis Pliego no va fer.

Alexia Rivas revela que Isa Pantoja va regalar te als convidats

Alexia Rivas sol ser de les col·laboradores que està a totes les salses. No hi ha notícia on ella no aconsegueixi informació, sigui de fonts o de primera mà. En el cas de la boda d'Isa Pantoja, la seva amistat li va donar l'oportunitat de ser una de les convidades a la boda.

Els mòbils estaven prohibits per preservar així l'exclusiva signada per Lecturas, però Alexia no va perdre detall d'allò que va passar. I és que s'està fent ressó de la boda de la filla de la 'tonadillera' després que tingués lloc a Sevilla.

Hi ha multitud de coses que encara continuen sent un secret i és aquí on Alexia té un paper fonamental. La col·laboradora ha compartit amb els seus seguidors alguns moments amb els nuvis i companys de cadena, presumint de com s'ho va passar de bé.

Alexia Rivas agafant de l'espatlla Isa Pantoja el dia del casament, totes dues felices
Alexia Rivas va ser una de les convidades a la boda d'Isa i Asraf | Instagram, @alexiaarivas

Però també ha volgut revelar el que Isa i Asraf van regalar a tots els convidats. Es tractava d'uns flascons petits que contenien una substància desconeguda al seu interior. Davant això, Rivas va reaccionar amb sorpresa.

"Jo em pixava, dic: «això per a què és? Us heu tornat místics?»", recorda que li va preguntar als nuvis sobre el regal. "No sabia si era per cremar-ho i dic, aquests s'han tornat místics", explicava divertida sobre l'anècdota. Rivas va pensar que es tractava d'una mena de plantes per ambientar la casa o per fer un sortilegi.

Storie d'Alexia Rivas a Instagram ensenyant el regal de casament, un te, d'Isa Pantoja i Asraf Beno
Isa i Asraf van regalar te marroquí | Instagram, @alexiaarivas

Tot i això, Alexia sortiria de dubtes quan Isa li va explicar que era un te típic marroquí. "Ideal per esmorzars", va especificar la influencer als seus seguidors. A més, cada potet anava amb el nom de cadascun dels convidats, una mostra de la seva dedicació per complaure els presents.

Isa Pantoja també va regalar dolços

Ara bé, Isa i Asraf no van repartir només te marroquí entre familiars i amics. Hi va haver un segon regal que va ser la revolució de tots els convidats: una safata de dolços marroquins.

En el cas d'Alexia, la col·laboradora no va poder mostrar-ne el contingut perquè ja se'ls havia acabat i no li'n quedaven. Tot i això, Isa li va passar un vídeo perquè pogués mostrar als seus seguidors la cura amb què van afalagar els seus convidats. Embolicats amb delicadesa i afecte, els pastissets van ser tot un èxit entre els presents.

Muntatge de fotos de les històries d'Instagram d'Alexia Rivas parlant del casament d'Isa Pantoja i Asraf Beno
Alexia revela que hi va haver un segon regal: una safata de dolços | Instagram, @alexiaarivas, e-noticies.cat

Tant el te com els dolços van ser la manera d'unir les dues cultures dels nuvis i donar a conèixer els orígens d'Asraf. Recordem que la cerimònia tenia tints àrabs i que va tenir lloc a la finca Al-Baraka, l'arquitectura de la qual representa la cultura marroquina.

És evident que els nuvis van tenir cura de cada detall i que l'enllaç va ser tot un èxit. Deixant de banda la traïció d'Aneth i les absències, Isa va gaudir al costat de familiars i amics. En el cas d'Alexia, el gust dels nuvis va ser exquisit i tots van quedar satisfets.

Sens dubte la boda de l'any que estarà present en tots els que aquell 13 d'octubre van acompanyar els nuvis en el seu gran dia.