Muntatge amb un primer pla de Fabiola Martínez somrient i Bertín Osborne amb rostre neutre
GENT

Fabiola Martínez anuncia un nou projecte que té relació amb Bertín Osborne

Fabiola Martínez s'ha mostrat il·lusionada

Fabiola Martínez ha donat a conèixer el nou propòsit professional en què es troba immersa. En ple boom després de les últimes polèmiques protagonitzades pel seu exmarit, la veneçolana continua centrada en la feina.

Després de deixar el seu lloc com a col·laboradora a Y ahora Sonsoles, Fabiola ha decidit dedicar-se completament a la Fundació Bertín Osborne. Una organització amb què pretén ajudar les famílies amb persones "amb necessitats especials". Dins aquesta Fundació, l'ex de Bertín ha compartit el seu darrer projecte.

Fabiola Martínez i el seu nou treball a la Fundació Bertín Osborne

Fabiola Martínez fa molts anys que està compromesa amb aquelles famílies que s'han de fer càrrec de persones amb necessitats especials. Per la seva pròpia experiència, el seu fill Kike pateix una paràlisi cerebral, la veneçolana sap com resulta de complicat fer front a una situació així.

Per això, la model i Bertín van crear la fundació que porta per nom el del mateix cantant. Tot i que els seus camins van prendre rumbs diferents, la veritat és que tant ella com el presentador segueixen junts per la causa.

Primer pla de Fabiola Martínez somrient a la càmera en el 2023
Fabiola Martínez segueix endavant amb la seva feina a la Fundació Bertín Osborne | Europa Press

La Fundació és la idea que tenen en comú i en què Fabiola s'ha bolcat completament. La col·laboradora va deixar de banda la seva feina a la televisió per centrar-se en la seva tasca en l'organització de la qual és presidenta.

Hi organitza tallers per formar les famílies i ajudar-los en les diferents etapes de les persones amb discapacitat. El seu últim projecte el compartia a les xarxes socials fent una crida els seus seguidors a sumar-se a una de les xerrades.

Storie de Fabiola Martínez a Instagram anunciant un directe d'una associació el 18 d'octubre del 2023
Fabiola anuncia el seu nou projecte dins de la Fundació | Instagram, @fabiolamartinezb_

Concretament se centrarà en “com crear aquest teixit familiar tan fonamental en la diversitat funcional”. Fabiola col·laborarà amb l'entitat Tainte, especialitzada a oferir servei d'atenció i cura mitjançant un acompanyament terapèutic a les famílies amb necessitats especials. Tota una tasca amb què la veneçolana està entusiasmada i agraïda de poder contribuir des de la seva pròpia experiència.

Fabiola Martínez ha trobat la seva vocació

La vida de Fabiola va fer un gir de 180 graus en el mateix moment en què va donar a llum el seu fill Kike. El nen va néixer amb una paràlisi cerebral produïda per una infecció de listeriosi que ella va patir, provocant el seu naixement prematur.

Des de llavors, el seu dia a dia s'ha centrat en la cura de Kike i juntament amb Bertín van crear la seva fundació. A poc a poc, l'organització va anar creixent comptant amb ajuda de professionals que aporten la seva experiència amb persones discapacitades.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne feliços a la gala solidària de la seva associació
Fabiola i Bertín van crear junts una fundació per ajudar les famílies | Europa Press

La seva posterior separació no va afectar la seva tasca, ja que, com Fabiola Martínez va comentar al seu dia, "està al marge de la seva vida personal". Així les coses, la veneçolana va continuar amb la seva feina implicant-se de ple a la fundació.

Fa poc va participar en uns tallers enfocats a formar "les famílies en afectivitat i sexualitat en persones amb discapacitat". Una cosa fonamental per ensenyar la millor manera d'educar en aquest àmbit les persones amb necessitats especials.

Ara, Fabiola s'ha volgut centrar en les famílies i com és de fonamental l'entorn. D'aquí la seva participació en la xerrada sobre el teixit familiar i com aquest ajuda que les persones se sentin acompanyades i acompanyades.

Si escau, tant la model com Bertín han procurat que el seu divorci no afectés els seus fills. Sobretot Kike, que, a causa de la seva discapacitat, és el més vulnerable. És per això que segueixen mantenint el contacte i lluitant junts per al benestar del jove que ja ha fet els 16 anys.

Fabiola no ha amagat mai el que va significar per a ella conèixer la discapacitat del seu fill, que va recordar com una cosa "molt dura". Avui dia és tot un exemple de superació i gràcies a la seva tasca, està ajudant milers de famílies en la seva mateixa situació.