Muntatge de fotos de María José Campanario i Jesulín de Ubrique cuinant de fons a 'Masterchef Celebrity' 2023
GENT

María José Campanario, orgullosa del nou Jesulín de Ubrique

María José Campanario l'ha vist canviar notablement els darrers mesos

María José Campanario és la dona de Jesulín de Ubrique des de fa 20 anys, amb qui té tres fills. Això demostra que tenen una relació sòlida que se sustenta, entre altres coses, en el suport i l'admiració que ella hi sent. Sempre ha estat orgullosa del torero, però ara més que mai.

Sí, María José Campanario està encantada amb el nou Jesulín que ha sorgit del seu pas per MasterChef Celebrity. I és que ell s'està esforçant per superar-se a si mateix i ha après a reconèixer-ne els errors.

María José Campanario s'enorgulleix del nou Jesulín

María José Campanario sempre ha estat donant suport i valorant el seu marit en totes les seves facetes, sigui dins o fora de les places de bous. I això és el que ella ha fet ara també, donar-li suport en la decisió de ficar-se entre fogons i convertir-se en concursant de MasterChef Celebrity.

Ella està feliç perquè el pas d'ell per aquest programa de talent culinari l'està fent canviar bé. Hi va arribar amb certa supèrbia de vegades, sense saber cuinar massa i sense capacitat per reconèixer els seus errors, però ara és un altre home diferent.

María José Campanario ha anat veient que Jesulín ha millorat com a cuiner, encara que li queda molt per aprendre. Ha deixat de banda aquestes maneres altives que de vegades treia a la llum i que li van costar un enfrontament amb algun company, com ara Toñi Moreno. Fins i tot no té objeccions a admetre quan ha fallat.

Jesulín de Ubrique, amb cara de concentració, cuinant al programa 'MasterChef Celebrity' el 2023
María José Campanario ha vist Jesulín canviar certes actituds | RTVE

Precisament, una bona mostra d'això és el que ha passat a l'última emissió del programa. Després de la prova d'exteriors, Ubrique i el seu equip s'han hagut de sotmetre a la d'eliminació. El resultat ha estat nefast per al torero i per a l'actor Miguel Diosdado, que s'han jugat ser l'eliminat.

Finalment, el jurat ha decidit que el marit de Campanario hi continués. Després de conèixer la seva salvació, s'ha abraçat el company i li ha desitjat sort. Després, davant les càmeres, ha reconegut el seu mal cuinat: “El joc és així i el meu ha estat un rotllo de paper mullat”.

Això sí, no ha pogut evitar una de les seves indirectes habituals, que ha estat per a l'expulsat: “És que el teu ha estat… tela. Adeu”.

María José Campanario, encantada amb l'afecte que s'està guanyant Jesulín de Ubrique

María José Campanario, igual que tots els espectadors de Masterchef Celebrity, ha vist que el seu marit ha generat reaccions trobades entre els altres participants. I això és perquè ha deixat clar que no faria amics i que volia fer fora els que millor cuinessin. Per això, sempre que ha pogut, com a la prova d'ahir de robatori, ha anat en contra d'Álvaro Muñoz Escassi, Laura i fins i tot de la seva amiga Toñi.

Sempre els llança 'revesos' i això ha provocat sovint l'enuig d'aquells i fins i tot dels espectadors, que l'han qüestionat seriosament. Tot i això, a poc a poc, ha aconseguit que l'acceptin, que es prenguin de broma els seus comentaris i fins i tot que l'estimin. I ho ha aconseguit, ja que fa uns dies els va convidar a tots a la seva finca Ambiciones, on s'ho van passar d'allò més bé.

Muntatge de Stories d'Instagram amb Carmen Bazán i María José Campanario i Toñi Moreno en un dinar a Ambicions
Campanario ha gaudit a Ambiciones de l'amistat de Jesulín amb els seus companys | Redes sociales

Encara més, fins i tot la mateixa María José Campanario i també Carmen Bazán els van acompanyar. Van exercir d'amfitriones i van gaudir amb tots d'un bany a la piscina, d'un arròs deliciós i fins i tot del corral de prova.

Campanario està encantada, perquè ha vist que Jesulín està canviat i ha fet diversos amics, encara que davant de les càmeres digui el contrari.