Fotomuntatge de Gabriel Rufián amb una imatge de la seva exparella, Marta Varela, i un pastís d'aniversari

GENT

Gabriel Rufián i el surrealista gest de la seva exparella, Mireia Varela

Aquest dijous 8 de febrer, Gabriel Rufián està d'enhorabona i no només per la seva paternitat acabada d'estrenar, sinó perquè és el seu aniversari

Gabriel Rufián està enhorabona, i per partida doble. Com tothom sap, el català ha estat pare recentment, però és que a més aquest dijous 8 de febrer és el seu aniversari. Gabriel Rufián ha fet ni més ni menys que 42 anys.

Va ser el dilluns 22 de gener quan Gabriel Rufián va donar la benvinguda al seu nou fill: Leo. Fruit de la seva relació amb Marta Pagola. El portaveu d'Esquerra Republicana i la cap de premsa del Partit Nacionalista Basc feia aproximadament 5 anys que mantenien una relació en secret.

Tot i això, no va ser fins al 2022 quan la parella va oficialitzar la seva relació passant per l'altar a Irun, terra natal d'ella. Referent a la nova paternitat de Gabriel Rufián, hi va haver un detall que no va passar desapercebut.

I és que, tal com van anunciar les Mamarazzis, Laura Fa i Lorena Vázquez, la parella va decidir posar Pagola com a primer cognom del nounat. D'aquesta manera, el petit es diu Leo Pagola Rufián.

Gabriel Rufián i Mireia Varela van trencar el 2019

Abans que Gabriel Rufián i Marta Pagola comencessin la seva relació, la parella del català era Mireia Varela amb qui va tenir el seu primer fill, el Biel. Finalment, van decidir posar punt final a la seva relació i, segons es va publicar, va ser una ruptura molt dolorosa. Especialment per a ella.

Va ser l'any 2019 quan el d'Esquerra Republicana i Mireia Varela van trencar. Tot i això, lluny de ser una separació amistosa, a finals d'aquell any, Mireia Varela va trencar el seu silenci a través de les xarxes socials.

"He acomiadat aquest 2019 plorant perquè sé que no el recuperaré. I ploro aquest 2020 per perdre l'amor de la meva vida, a qui vaig escollir com a pare del meu fill", deia. Cosa que, com era d'esperar, va generar titulars de tota mena.

Fotomuntatge de Gabriel Rufián amb una imatge del seu primer fill
Biel és el primer fill de Gabriel Rufián. | Europa Press, Instagram, @gabrielrufian, Bru-nO, PixaBay

El surrealista gest de l'exparella de Gabriel Rufián

L'any 2022, Mireia Varela va decidir adoptar un gos. Fins aquí tot normal, però quan va compartir el nom del nou membre de la família tot va fer un tomb. I és que li va posar el nom de Rufi, cosa que podria semblar una provocació cap a la seva exparella.

"Després dels sis mesos de rigor... Ja és oficial! Rufi, Biel i la mare. On en caben dos, en caben tres", va publicar a les seves xarxes socials.

Com no podia ser d'una altra manera, la conya va ser màxima. Tant va ser així, que la publicació es va inundar de comentaris fent referència al nom del gos.