Muntatge de fotos de primer pla de José Ortega Cano amb rostre seriós i, al costat, una imatge de José Fernando amb rostre somrient

GENT

José Ortega Cano llança una petició després de l'exclusiva sobre José Fernando

José Ortega Cano ha reaparegut després de confirmar-se la notícia i ha demanat que el deixin al marge d'aquest assumpte tan complex

José Ortega Cano s'ha vist embolicat en un nou conflicte i ha llançat una petició per frenar-lo. Michu, l'exparella de José Fernando, ha confirmat l'exclusiva del moment i Ortega no en vol saber res. Ha demanat al grup de paparazzis que l'estaven esperant que el deixin al marge d'aquest assumpte, ja que no té gaire informació.

José Fernando ha ocupat la portada d'una coneguda revista amb unes fotos fent un petó a una altra dona. L'última cosa que se sabia era que havia tornat amb la Michu, mare de la seva filla Maria del Rocío. Tot i això, Diez Minutos assegura que té una relació sentimental amb una noia des de fa dos mesos.

Muntatge amb Michu somrient amb una gorra i una bufanda negra, José Fernando Ortega seriós amb una jaqueta negra i un cor trencat
José Fernando i Michu ja no estan junts | e-noticies.cat, GTRES

Michu ha esclatat a les xarxes socials assegurant: “Mentre em demanava els regals de Nadal, se'n lligava a una altra”. Les dates no quadren perquè José Fernando va aparèixer amb la seva ex recentment i va assegurar que tot estava en ordre. Tant bé estava tot, que va prometre que estava disposat a apropar-se a Rocío Carrasco.

José Ortega Cano ha reaparegut i ha sol·licitat a la premsa que no li faci cap pregunta. “Deixeu-me, si us plau”, ha declarat quan li han preguntat sobre l'exclusiva de José Fernando.

José Ortega Cano guarda silenci i Gloria Camila parla

José Ortega Cano s'ha limitat a guardar silenci, però la seva filla Gloria Camila sí que ha donat explicacions sobre la xicota del seu germà. La col·laboradora d'Espejo Público insisteix que José Fernando havia trencat amb Michu abans de començar la seva nova relació. Tot i això, aquesta última no confia en aquesta versió i ha esclatat a través de les xarxes socials.

Muntatge de fotos de primer pla de Gloria Camila Ortega i, al costat, dins d'un cercle, una imatge de José Fernando Ortega
Gloria Camila ha donat la cara pel seu germà | Europa Press, e-noticies.cat

Michu, el veritable nom del qual és Maria Jesús, acusa Gloria Camila de tenir un mal comportament. Insisteix que la jove no vol que Maria del Rocío vagi a l'aniversari del fill petit de José Ortega Cano. Mentrestant, el torero prefereix estar al marge de tot i no vol consentir que cap periodista tregui doni bombo a aquest conflicte.

A Mañaneros, el programa que Jaime Cantizano presenta a TVE, s'ha plantejat una possibilitat molt atractiva. Els tertulians del programa insisteixen que, potser, Ortega Cano tingui una il·lusió. Aquest seria el motiu pel qual no ha consentit respondre cap pregunta relacionada amb l'amor.