Muntatge de Froilà amb una dessuadora negra, la infanta Elena amb un mocador marró al coll i un pastís d'aniversari
GENT

Froilà trenca el seu silenci a l'aniversari de la infanta Elena per un motiu de pes

Froilà dedica unes paraules emotives a la seva mare pel seu 60è aniversari a través d'un mitjà digital

Froilà ha trencat el seu silenci per dedicar unes paraules emotives a la seva mare pel seu 60è aniversari. Data que, aquest any, està sent especialment complicada per a la infanta Elena, i tot per un motiu important que la periodista Pilar Eyre ha revelat a través de la revista Lecturas 

Aquest 20 de desembre es compleix el seixanta aniversari de l'arribada al món de la primogènita de Joan Carles I i la reina Sofia. Un naixement que es va produir a la clínica Nuestra Señora del Loreto.

Infanta Elena en un acte institucional
La infanta Elena se sent 'més sola que mai' durant el seu 60è aniversari | Europa Press

Com cada any, diverses persones de l'alta societat han dedicat unes paraules boniques a la mare de Froilà aquest dia tan especial. Tot i això, enguany, la infanta Elena se sent "més sola que mai" o això és el que, almenys, ha revelat Pilar Eyre a través de la revista Lecturas.

Aquesta comunicadora experta en la casa reial ha titulat l'última entrada del seu blog així: “Elena compleix 60 anys més sola que mai”. Escrit en què ha enumerat tots els inconvenients que han provocat que l'estat d'ànim de la infanta Elena s'hagi vist afectat.

Tal com ha confirmat Eyre, la infanta "s'emporta malament amb Letícia i amb la seva mare té les seves diferències". A més, els seus dos fills, Froilà i Victòria Federica, "ja no viuen a casa". Per això, la germana de Felip VI ha decidit "dedicar tota la seva devoció al seu pare, amb qui parla cada dia per telèfon".

Per la seva banda, i per celebrar el 60è aniversari de la infanta Elena, Vanitatis s'ha posat en contacte amb diversos dels seus amics i personatges coneguts, que han volgut felicitar-la públicament.

Froilà amb una gorra negra seriós al carrer
Froilà trenca el seu silenci per dedicar unes paraules a la infanta Elena | Europa Press

Tot i això, el missatge que més ha cridat l'atenció ha estat el del seu fill Froilà. El jove no ha volgut deixar passar l'ocasió per dedicar unes paraules emotives a la seva mare després de conèixer la delicada situació personal per la qual està passant.

Froilà trenca el seu silenci per felicitar la mare pel seu aniversari: "Gràcies per ser tan important a la meva vida"

A través de Vanitatis, Froilà ha decidit dedicar unes paraules emotives a la seva mare. I el motiu no seria cap altre que animar la infanta Elena en un dels seus aniversaris més durs i “solitaris”:

"Mare, moltíssimes felicitats pel teu 60è aniversari. Gràcies per ser tan important a la meva vida i per tot el suport m'has donat i com m'has ajudat en aquest any tan important per a mi. Saps que t'estimo molt, milions de felicitats amb tot el meu afecte".

Però Froilà no ha estat l'únic que s'ha pronunciat públicament aquest dia tan especial per a la seva família. La seva germana Victòria Federica també ha volgut felicitar la seva mare a través del mitjà de comunicació esmentat.

Muntatge Froilán i Victoria Federica
Froilà i Victòria Federica feliciten públicament la seva mare | Europa Press, e-noticies.cat

"Mare, moltíssimes felicitats en aquest dia tan especial, el teu 60è aniversari. Quantes alegries, rialles i records extraordinaris", ha començat a relatar la influencer.

Encara que aquest any ha estat ple de "moments difícils", la germana de Froilà ha assegurat que sempre ha notat el seu "suport incondicional, afecte i bons consells", malgrat les "diferències".

"Ens queda molt per gaudir i passar molts moments meravellosos juntes. Ja saps, mare, que t'estimo molt i com n'estic d'il·lusionada que estiguis orgullosa de mi. Milions de felicitats, t'estimo", ha finalitzat Victòria Federica.