Muntatge amb un primer pla d'Iñaki Urdangarin i una imatge amb el fill d'Ainhoa Armentia amb bici
GENT

El gest d'Iñaki Urdangarin amb el fill d'Ainhoa Armentia que marca la diferència

Iñaki Urdangarin hauria demostrat compartir una gran complicitat amb el fill gran d'Ainhoa Armentia, amb qui no dubta a exercir 'de pare'

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin cada cop són més a prop, especialment ara que el divorci entre l'exduc de Palma i la infanta Cristina ja és una realitat. De fet, fins i tot sonen campanes de boda entre la parella.

Una boda que Armentia estaria preparant allunyada dels fills del seu xicot, amb qui no comparteix una gran relació. De fet, i segons assenyalen, ells no acaben d'acceptar la parella del seu pare. Sobretot la petita de la família, Irene Urdangarin, que s'hauria posicionat completament al costat de la seva mare i no vol saber-ne res.

Per tant, en espera que Iñaki i la infanta Cristina formalitzin la seva separació, tot apunta que no hem d'esperar l'assistència ni d'Irene ni de la resta dels seus germans a l'enllaç.

Muntatge amb Ainhoa Armentia rient al carrer amb un mocador blau al coll i Iñaki Urdangarin i el fill d'ella amb bici
Ainhoa Armentia, feliç per la relació d'Iñaki Urdangarin amb el seu fill | e-noticies.cat, Europa Press, Lecturas

Una relació molt diferent de la que Urdangarin sembla mantenir amb els dos fills de l'advocada, de 17 i 13 anys respectivament.

Encara més, fa unes setmanes va ser fotografiat en companyia del més gran, cosa que demostra la gran complicitat existent entre ells.

Així, se'ls va poder veure passant una bona estona mentre muntaven amb bicicleta. I, segons apunten diversos mitjans, Iñaki "exerceix com un vertader pare" per als dos joves.

Ainhoa Armentia i la seva autèntica relació amb els fills d'Iñaki Urdangarin

Segons sembla, Urdangarin ha pogut passar molta estona en companyia dels dos xavals, amb els quals mantindria una gran relació.

Mentre que, d'una altra banda, Ainhoa no corre amb la mateixa sort, ja que encara no coneix els fills de la seva parella. Tot i això, també afirmen que aquesta trobada cada vegada estaria més a prop de produir-se.

A més, la infanta Cristina tampoc no s'hauria oposat al fet que Armentia pugui tractar amb els seus fills quan així ho cregui convenient.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant junts pel carrer
Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin, més feliços i units que mai | Europa Press

Ara, amb el divorci cada vegada més a prop, tots dos compten amb més llibertat per fer i desfer al seu gust. Malgrat que Ainhoa no sol pronunciar-se davant els mitjans i tampoc se'n fan ressò, les poques vegades que ho ha fet s'ha mostrat molt contundent.

"No sé per què continueu inventant i inventant", es lamentava. "Tot mentides. Ja n'hi ha prou, oi? Ja n'hi ha prou". "L'únic que feu és mentir. No tinc res més a dir", sentenciava molesta.

Arribarà algun moment a presumir d'una gran relació amb Miguel, Juan, Pablo i Irene? Els veurem en la seva suposada boda? Aquestes continuen sent dues de les grans incògnites que encara no podem resoldre.