Muntatge de fotos de primer pla de la infanta Elena i, al costat, una imatge de la princesa Leonor de Borbó i la seva mare, la reina Letizia Ortiz amb cara seriosa

GENT

La infanta Elena se salta les normes de Letícia i s'acosta a Leonor en un dia clau

La infanta Elena augmenta els seus conflictes amb Letícia prenent una decisió que no li haurà agradat gens a la reina

La infanta Elena fa temps que no té una bona relació amb el seu germà, Felip VI, i tampoc amb la dona d'aquest, Letícia. Per això, a conseqüència, es troba força distanciada de les filles dels reis, Leonor i Sofia.

La infanta Elena, amb el seu suport incondicional a l'emèrit i les polèmiques dels seus fills, ha provocat que el monarca i la seva dona hagin establert diverses normes, entre les quals hi ha la de marcar distàncies. I ara l'ex de Jaime de Marichalar se les ha saltat sense contemplacions. Malgrat aquestes mesures, estarà molt a prop de la princesa d'Astúries en aquestes festes, encara que no li agradi a Letícia.

Primer pla de la reina Letízia somrient
Letícia sempre intenta fugir de les polèmiques | Europa Press

La infanta Elena s'aproxima a Leonor, per a malestar de Letícia

La infanta Elena no té contacte ni proximitat amb Letícia. Aquesta ha volgut distanciar-se d'aquesta i pràcticament de tota la família Borbó, per tots els fets dels últims anys. Ens estem referint al cas Nóos, a les controvèrsies de Froilà i als escàndols, amorosos i financers, de Joan Carles I.

La reina té clar que no vol que totes aquestes situacions esquitxin el seu marit i les seves filles, així com tampoc la monarquia. Per aquest motiu, entre altres normes, ha marcat distàncies, cosa que ha molestat el sogre i les cunyades. I és que tenir el menor contacte possible ha portat, per exemple, que aquest estiu no es poguessin reunir tots a Marivent, com desitjava la reina Sofia.

Elena no està d'acord amb la manera d'actuar dels reis ni amb aquestes decisions. I ara, segons En Blau, sembla que ha determinat fer-ne cas omís. Concretament, amb el suport de la infanta Cristina, ha optat per passar les festes de Nadal al palau de La Zarzuela amb la seva mare.

Muntatge de la infanta Cristina seriosa i la infanta Elena somrient
La infanta Elena, juntament amb Cristina, ha pres una decisió que no agradarà a Letícia | Europa Press, e-noticies.cat

Aquesta postura suposarà que les infantes, els seus fills i l'emèrita es reuneixin en aquell lloc, situat a tan sols un quilòmetre de la residència reial, el Pavelló del Príncep. És a dir, que la mare de Victòria Federica serà amb la resta del clan, més a prop de Leonor del que li agradaria a Letícia.

La infanta Elena sap que la seva cunyada la vol lluny d'ella, de les filles i del marit. Encara que en aquesta ocasió no li farà cas i s'hi situarà molt propera, encara que sigui en habitatges separats. Ha decidit saltar-se les imposicions perquè sap que la seva mare està patint per la malaltia de la seva germana i necessita l'afecte dels seus éssers estimats.

La infanta Elena provoca més enuig als reis

La infanta Elena de segur que ha molestat Letícia amb aquesta determinació que ha pres de cara a Nadal. Però és que també l'ha enfadat, igual que a Felip, per una altra raó. Pel que sembla, a aquest especialment no li ha agradat gens un pla que ella està organitzant.

Ens estem referint que l'ex de Marichalar celebrarà el dia 20 el seu 60è aniversari i, per això, està preparant una festa al palau de La Zarzuela. Festa a què acudiran els seus fills, els seus pares, Cristina i els fills d'aquesta, entre altres convidats.

Muntatge de la reina Letizia amb una mà a la paret i el rei Felip VI, la infanta Elena i la infanta Cristina
La infanta Elena ha tornat a molestar els reis amb la festa que prepara, a la qual no faltarà Cristina | e-noticies.cat, Europa Press

Al rei, segons Monarquía Confidencial, no li ha semblat bé la decisió d'Elena. I és que “la situació política a Espanya és difícil i no vol ser un blanc fàcil. No vol que tothom en parli per una celebració així”.

Encara més, ella ha molestat també el seu germà convidant el seu pare. El motiu és que, des que Joan Carles I es va exiliar a Abu Dhabi, les seves visites generen polèmica i Felip no en vol una de nova per la seva presència al país.