Muntatge amb Felip VI i Letizia mirant de banda junts, Jaume del Burgo amb jaqueta i un arbre de Nadal
GENT

Felip i Letícia prenen mesures pels atacs de Jaime del Burgo abans de la nit de Nadal

Felip i Letícia volen passar aquestes dates allunyats de tota mena de polèmiques. Per això, hi han pres una decisió important

Felip VI i la reina Letícia ja han posat en marxa una mesura important de cara al sopar de la nit de Nadal. Segons han revelat mitjans com En Blau, els reis d'Espanya han pres aquesta decisió després dels últims atacs de Jaime del Burgo.

Fa unes setmanes, l'exmarit de Telma Ortiz va incendiar les xarxes socials després de deixar al descobert el seu suposat afer amb Letícia. I per això no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de compartir una imatge compromesa de la monarca.

Muntatge amb les cares serioses de la princesa Letizia i el rei Felip VI
Felip i Letícia volen passar aquestes dates tan assenyalades allunyats de la polèmica | GTRES, e-noticies.cat

A més, i per si no n'hi hagués prou, Jaime Peñafiel acaba de publicar el seu últim llibre, Letizia y yo, en què narra aquesta presumpta relació sentimental. Història que va poder plasmar gràcies al testimoni i la col·laboració de Jaime del Burgo.

Des de llavors, els rumors sobre una nova crisi entre Felip i l'experiodista no han deixat de créixer. No obstant això, els monarques haurien pres una decisió important: no desmentir públicament aquest assumpte delicat.

Ara, amb les festes de Nadal a tocar, tot apunta que el rei i Letícia haurien dut a terme diverses mesures de cara a la nit de Nadal. O això és el que, almenys, han anunciat alguns mitjans de comunicació.

Felip i Letícia prenen mesures perquè el sopar de la nit de Nadal sigui tan tranquil com sigui possible

Després de l'enrenou que s'ha generat al voltant d'aquest tema, Felip i Letícia s'han vist obligats a posar en marxa una sèrie de mesures per al sopar de la nit de Nadal.

Imatge de la família reial ajunta en unes escales al 80è aniversari de la reina Sofia
Felip i Letícia han optat per separar les seves famílies per taules per al sopar de la nit de Nadal | Casa Real

Tal com ha informat En Blau, i en un intent per passar aquestes festes tan tranquils com sigui possible, aquest any els monarques hi han pres una sèrie de decisions. I una està directament relacionada amb la disposició de les taules on soparan les dues famílies. Felip i Letícia han optat per separar els seus éssers estimats per evitar tensions innecessàries.

Segons ha transcendit, hi ha dies que els reis d'Espanya i les filles estan completament sols a La Zarzuela. Tot i això, durant la nit de Nadal, el palau rebrà la visita d'uns altres membres de la família.

Entre ells podem trobar la mare i la germana de Letícia, Paloma Rocasolano i Telma Ortiz. A més de les infantes Elena i Cristina, la reina Sofia o la tieta de Felip, Irene de Grècia.

Com és costum, les famílies del nostre país es reuneixen al voltant d'una taula aquestes dates tan assenyalades. Tanmateix, aquest any els monarques han pres una decisió sorprenent sobre això.

Malgrat la suposada mala relació que manté Letícia amb la família de Felip VI, els monarques han accedit que tots mengin al mateix menjador. Ara bé, per separat.

Segons sembla, els reis han repartit els seus familiars en diverses taules com si fos una boda. Tal com ha confirmat En Blau, la taula principal estarà presidida pels reis d'Espanya i les seves dues filles.

La resta de membres d'aquestes dues famílies estaran repartits en tres taules. D'una banda, hi haurà la tieta 'Pecu' i la reina Sofia, Paloma Rocasolano i Marcus Brandler. En una segona, es trobaran les infantes Cristina i Elena amb Telma Ortiz i la seva parella.

A més, els nebots de Felip i Letícia es trobaran tots junts en una altra taula. El que encara no se sap és si Joan Carles I i Jesús Ortiz seran presents en aquesta reunió familiar.

Muntatge amb la princesa Elionor seria posant-se els cabells darrere de l'orella i la infanta Sofia somrient mirant cap amunt
Leonor i Sofia tornaran a La Zarzuela per Nadal | e-noticies.cat, GTRES

Sigui com sigui, sembla que aquest Nadal és molt especial per a Felip i Letícia, ja que és la primera vegada que les seves dues filles són fora de casa. Com bé sabem, la princesa Leonor es troba a l'Acadèmia Militar de Saragossa per la seva corresponent formació.

Mentrestant, la infanta Sofia és interna a l'UWC Atlantic College, el centre de Gal·les on estudia el seu batxillerat internacional. Però amb l'arribada de Nadal, totes dues tornaran a La Zarzuela per passar amb la família aquestes dates tan assenyalades.