Muntatge de Jacobo Ostos i la seva exnòvia, Mery Jim, amb una imatge d'ella plorant a 'Y ahora Sonsoles'
GENT

Mery, ex de Jacobo Ostos, trenca el silenci i apunta el motiu real de la seva ruptura

Mery Jim s'ha sincerat respecte al veritable motiu de la seva ruptura amb Jacobo Ostos quan estaven a punt de casar-se


Després que ahir mateix descobríssim a Y ahora Sonsoles que Jacobo Ostos havia trencat la relació amb la seva xicota i també el compromís. Avui, ha estat Mery Jim la que ha acudit al programa per donar la seva versió.

La jove, que s'ha deixat veure força afectada pels fets, confessa que no estava disposada a tolerar certes actituds de la seva parella.

Foto al mirall de Jacobo Ostos besant a la galta la seva exnòvia, Mery Jim

"Nosaltres ens hem portat molt bé. Era una relació perfecta. Les coses comencen a torçar-se quan ell em diu que no pot mantenir una relació tancada", ha dit respecte al principal motiu de la seva ruptura.

"Ell és més modern que jo, volia una relació oberta. Al principi em vaig quedar amb xoc", li explicava Mery a Sonsoles Ónega.

De fet, la noia assegura que ha intentat adaptar-se a l'estil de vida de Jacobo Ostos, però al final li ha resultat impossible.

Captura de Mery Jim, exnòvia de Jacobo Ostos, a 'Y ahora Sonsoles'

Mery Jim parla sobre la seva ruptura amb Jacobo Ostos

"Parlàvem de fer un trio, amb dones, sempre que jo estigués d'acord. Vaig acceptar les normes, perquè estava enamorada", ha confessat Mery.

Tot i això, cinc mesos després la situació ja li pesava. "No hem acabat malament i ell sabia que jo explicaria això", ha confirmat respecte a l'important pas de parlar a la televisió.

Captura de Mery Jim, exnòvia de Jacobo Ostos, plorant a 'Y ahora Sonsoles'

A més, Mery també ha revelat la manera com va conèixer el fill de Maria Ángeles Grajal, una trobada que va tenir lloc a través de les xarxes socials.

"No em coneixia de res, em va parlar i diverses vegades el vaig deixar plantat, però al final vaig accedir a donar-li una oportunitat", assegura. "Jo ho vaig deixar tot per venir i començar alguna cosa amb ell".

De la mateixa manera, ella confessa que tot i que estava molt il·lusionada amb la boda, s'ha adonat que Jacobo no té intenció de canviar. "Al final, ell vol mantenir aquest estil de vida".

Alguna cosa, del que creu que se'n penedirà amb el temps, "perquè ell em va fer veure que jo era la dona perfecta per a ell". I malgrat la decepció que s'ha endut, Mery té clar que té 28 anys i no s'acaba la vida.

➡️ Gent

Més notícies: