Muntatge de Francesc Mauri i la família de fons amb interrogants
GENT

Francesc Mauri i el detall sobre la seva vida privada que segur que no sabies

Francesc Mauri presumeix de la seva bonica família amb la seva dona i els seus dos fills: Pol, de 24 anys, i Marc, de 12

Francesc Mauri, el reconegut meteoròleg de TV3, continua guanyant-se l'afecte dels televidents. I és que Mauri, als 55 anys, s'ha convertit en un dels homes del temps més estimats de la cadena catalana juntament amb Tomàs Molina i Dani Ramírez.

A més de l'afecte que Francesc Mauri ha rebut dels seus televidents, el meteoròleg té una família preciosa de la qual ha presumit diverses vegades. L'any 2022, en una entrevista amb Eloi Vila al programa Al Cotxe!, Francesc Mauri parlava obertament de la seva família i explicava un detall que no sap gaire gent. I és que té un fill adoptat.

Primer pla de Francesc Mauri, meteoròleg de TV3

La bonica família del Francesc Mauri

Durant la seva entrevista amb Eloi VIla, Francesc Mauri confessava que feia més de trenta anys que treballava a TV3. La primera aparició del meteoròleg a la cadena catalana va ser el 25 de desembre de 1988. “El dia de Nadal i Sant Esteve he fet moltíssimes coses importants a la meva vida”, confessava Mauri

Francesc Mauri, que va néixer el 26 de desembre del 1966, explicava que alguns dels grans esdeveniments de la seva vida han succeït entre el 25 i el 26 de desembre. “Un vespre de Nadal vaig conèixer la meva dona”, explicava. A més, el meteoròleg també va perdre la mare una nit de Nadal i la va enterrar el dia de Sant Esteve, coincidint amb el seu aniversari.

A la seva dona, la va conèixer el dia de Nadal del 1989, amb 23 anys. Va ser al bar Avions de Sant Cugat on amb el grup d'amics va conèixer la seva dona, que estava ballant amb una amiga.

Aquella tarda, un amic de Mauri la va treure a ballar, i aviat es van quedar els quatre xerrant. “Jo els vaig dir que l'endemà era el meu aniversari i que les convidava totes dues a prendre alguna cosa”. Des de llavors, la parella no s'ha separat.

Francesc Mauri amb la seva dona i els seus dos fills

Anys després, Francesc Mauri i la seva dona han creat una família bonica. Primer va néixer el Pol, el primogènit de Francesc Mauri, que ara té 24 anys. Anys després, va arribar el Marc, el petit de la família, a qui van adoptar a la Xina l'any 2013.

El meteoròleg explicava a Al Cotxe!, que dels seus dos fills, Pol no està gens interessat a seguir els passos del seu pare. Tot i això, Marc, que ara té 12 anys, és un apassionat de la meteorologia.

“Al petit, que com s'acostuma a dir no és de sang, la meteorologia l'apassiona. Té una curiositat innata pels tipus de núvols, fa pronòstics mirant el cel. I déu-n'hi-do”, apuntava Mauri.

El que és clar és que Francesc Mauri ha creat una família molt bonica. I qui sap si el dia de demà, el seu fill Marc seguirà els passos del seu pare i debutarà com a meteoròleg. Això sí, si ho fa, segur que serà un dia de Nadal, com marca la tradició.

➡️ Gent

Més notícies: