Un home amb barba i cabells curts mira cap a la dreta mentre està en una platja amb el mar i el cel blau de fons.
GENT

La foto amb la qual Toni Cruanyes ha donat la benvinguda a l'estiu

Toni Cruanyes ja ha inaugurat l'estiu i ho ha fet de la millor manera: compartint una foto amb els seus seguidors

Estem començant l'estiu i és el moment de rebre les merescudes vacances que tots esperem ansiosos des de l'inici de la jornada laboral. Juny és el mes que dona el tret de sortida a una de les estacions de l'any més esperades. D'aquesta manera, són molts els que han decidit celebrar-ho com el presentador Toni Cruanyes, un dels famosos més estimats del panorama català.

El presentador del Telenotícies Vespre no ha dubtat a donar-se un caprici i compartir-lo amb tots els seus seguidors a través de les xarxes socials. Toni Cruanyes ha volgut celebrar l'arribada de l'estiu i tenim la imatge que ho demostra. 

Toni Cruanyes i la seva manera de donar la benvinguda a l'estiu

Toni Cruanyes és força actiu a través de les seves xarxes socials i, sovint, ens mostra petites parts de la seva vida privada. D'aquesta manera, ha volgut fer partícips tots els seguidors de com inaugura l'entrada a l'estiu amb una imatge. "Estiu inaugurat, Gaspatxo".

Un bol de gaspatxo amb una cullera, al fons un got d'aigua i un recipient vermell amb la inscripció “I LOVE VERMUT”.

En la imatge compartida pel conductor del TN Vespre, podem veure com gaudeix d'un bon bol de gaspatxo. La veritat és que aquesta sopa freda és perfecta per als dies calorosos d'estiu i Toni Cruanyes ho sap.

Toni Cruanyes i la seva escapa secreta

Toni Cruanyes és un gran amant de l'estiu. Així ho va reflectir l'any 2022 compartint algunes captures de les seves precioses vacances familiars. Platges, passejades amb vaixell, bons restaurants i racons plens d'història.

Itàlia és un dels països més visitats pels turistes. I és que, per als que hi hem estat, no n'hi ha per menys, ja que els seus paratges són molt bonics. El mateix devia pensar Toni Cruanyes, que va decidir gaudir de les vacances al país de la pizza i la pasta.

Toni Cruanyes va fer una ruta on va visitar els llocs més emblemàtics de Ligúria i Toscana: Cinque Terre, Pisa, Lucca i San Gimignano. Aquestes van ser algunes de les localitats italianes escollides.

Això sí, el periodista no es va deixar veure en cap de les imatges pujades. Ja se sap que després d'estar exposat públicament dia rere dia, molts dels presentadors de TV3 prefereixen passar desapercebuts quan són fora de la seva jornada laboral.

➡️ Gent

Més notícies: