Posat d'Alberto Chicote i Cristina Pedroche com a presentadors de les Campanades d'Antena 3
GENT

La veritat d'Alberto Chicote i Cristina Pedroche veu la llum després d'anys de relació

Sempre s'ha rumorejat sobre com s'emporten realment Alberto Chicote i Cristina Pedroche darrere de les càmeres

Alberto Chicote i Cristina Pedroche s'han convertit en la parella per excel·lència de la televisió. No en va, fa nou anys que donen les campanades de Cap d'Any junts a La Sexta. Va ser el 2016 quan aquesta parella tan poc comuna va irrompre a la televisió amb els vestits impossibles de la col·laboradora de Zapeando.

El fet curiós de tot això és que són molt poques les ocasions en què Alberto i Cristina coincideixen fora de la Puerta del Sol. Els seus camins professionals van en una altra direcció, cosa que ha portat a qüestionar com és realment la relació entre ells. De fet, a les darreres campanades es va poder apreciar certa tensió entre ells.

Posat oficial de Cristina Pedroche i Alberto Chicote com a presentadors de les Campanades d'Antena 3

Alberto Chicote i la seva veritable relació amb Cristina Pedroche

Alberto Chicote compleix avui 55 anys sent un dels personatges televisius més polifacètics. L'hem vist al capdavant de realities culinaris i ajudant els altres a rellançar els seus negocis d'hostaleria. Tot i això, el treball que més atenció acapara és com a presentador de les campanades de Cap d'Any amb Cristina Pedroche.

Gràcies a l'expectació que generen els estilismes de la vallecana, les campanades tradicionals de La Sexta són les més comentades. Això converteix Chicote en notícia per les seves reaccions davant dels vestits de Pedroche. Tal com va passar a les campanades de 2023, quan una reacció d'Alberto va revelar com era de tensa la seva relació amb Cristina.

Primer pla d'Alberto Chicote a la roda de premsa de Batalla de Restaurants a laSexta

La veritat és que el xef i la col·laboradora fan una parella una mica inusual. Els espectadors no escapen de la poca sintonia que desprenen, producte d'una relació distant entre ells. Això és el que es va poder apreciar a les últimes campanades quan Chicote es va disposar a felicitar l'any nou.

Mentre donava el seu missatge, Cristina el va interrompre preguntant en ple directe a algú de producció on era la seva tiara. La cara de circumstància d'Alberto era tot un poema, ja que no entenia què estava fent la seva companya en un moment semblant. "La cara d'Alberto és bona del tot", "és obvi que a Chicote les ximpleries de la Pedroche no van amb ell", van assenyalar a les xarxes.

Hi ha qui apunta que el motiu d'aquesta tensa relació és la diferència de salaris entre ells. Una diferència considerable, ja que es va revelar que Cristina s'embutxacava al voltant de 60.000 € per la seva feina a les campanades i Chicote, 30.000.

Sigui com sigui, la veritat és que el xef des de 2016 presenta les campanades amb Pedroche i sembla que així continuarà sent. Tanmateix, cap ha entrat a valorar com és la seva relació fora de càmeres.

Alberto Chicote celebra el seu èxit més enllà de Cristina Pedroche

La veritat és que la carrera professional de Chicote no se centra només en les campanades de Cap d'Any amb Cristina. Pedroche és un clar reclam per augmentar l'audiència, però Alberto no necessita la col·laboradora per ser reconegut a la televisió.

Amb 55 anys acabats de fer, el xef pot presumir d'haver capitanejat grans formats d'entreteniment. La seva carta forta és el seu caràcter i la seva sinceritat, cosa que li aporta un estil completament diferent.

Primer pla d'Alberto Chicote somrient amb una jaqueta blava

Al marge de la seva tasca televisiva al capdavant de formats com ara Pesadilla en la cocina o ¿Te lo vas a comer?, Chicote té una altra faceta. Aquesta no és cap altra que la d'empresari, principalment al sector de l'hostaleria.

Alberto és amo de diverses societats amb què està aconseguint grans beneficis econòmics. De fet, un mitjà dedicat al món empresarial va publicar que va arribar a facturar dos milions d'euros gràcies als seus negocis.

Sens dubte, tota una vida d'èxit tant a l'àmbit personal com professional. El de Carabanchel va sorprendre fa dos anys anunciant la seva boda amb Inmaculada Núñez, la dona amb qui ha compartit els seus últims 20 anys.

➡️ Gent

Més notícies: