Una dona i un home posen junts davant d'una càmera, amb una imatge borrosa de la mateixa dona al fons dins d'un cercle vermell.
GENT

La foto més tendra de Diana Gómez celebrant l'aniversari de la parella, Roger Escapa

Diana Gómez i Roger Escapa celebren l'aniversari del periodista amb un sopar romàntic en un restaurant de Barcelona

Aquest dijous, el periodista i presentador d'El Sumplement de Catalunya Ràdio, Roger Escapa, fa 34 anys. Per això, i tal com ell mateix ha explicat a l'equip de Que no surti d'aquí, va voler celebrar el seu aniversari amb la seva dona, l'actriu catalana Diana Gómez.

Roger Escapa i Diana Gómez, que es van conèixer fa cinc anys i tenen un fill en comú, van voler tenir una cita romàntica els dos sols. Per això, van anar al restaurant Mont Bar, al centre de Barcelona, on van gaudir d'un menú degustació valorat en 145 euros per persona.

El periodista va voler immortalitzar el moment i va pujar a les xarxes socials una tendra fotografia de Diana Gómez mirant a càmera amb un plat del menú i dues copes de vi. “La meva estimada és de paladar fi”, afegia a la imatge en què també va citar el restaurant.

Diana Gómez posa amb les mans juntes davant de la cara en un restaurant, amb una copa de vi i un plat de menjar gurmet a taula. El text a la imatge diu

La parella es va casar fa només uns mesos, i ara ha volgut celebrar a la intimitat el primer aniversari de Roger Escapa com a marit de Diana Gómez. La parella va anunciar el seu compromís el mes de setembre passat al programa Que no surti d'aquí. El mes de gener passat, al pòdcast Mamarazzis, Laura Fa i Lorena Vázquez anunciaven que Roger Escapa i Diana Gómez s'havien donat el “sí, vull” el desembre del 2023.

El restaurant elegit per Roger Escapa per celebrar el seu aniversari

Aquest restaurant, amb ànima de gastrobar, s'està convertint en una parada obligada per a tothom que visita la ciutat. L'encantador local, ubicat al carrer de la Diputació, 220, presenta tant plats tradicionals com actuals, per a tots els paladars.

Fidels a la filosofia dels seus propietaris, oriünds de Mont a la Vall d'Aran, el Mont Bar treballa amb productes frescos de temporada i proximitat. La carta i el menú degustació inclouen sorprenents snacks, tapes avantguardistes i platerets per compartir, sempre amb un servei atent i impecable.

Creat pel jove aranès Iván Castro i amb l'experimentat xef Daniel Benitorafe, el restaurant Mont Bar, a Barcelona, ofereix una carta plena de productes frescos, ecològics i de proximitat. A més, Mont Bar ofereix una magnífica selecció de vins, amb unes 250 referències. L'espai combina el look de bar antic amb aires nòrdics, ideal per a qualsevol moment del dia.

➡️ Gent

Més notícies: