Fotomuntatge de Diana Gómez i Roger Escapa
GENT

La boda secreta amb sorpresa final de Diana Gómez i Roger Escapa: tots els detalls

Laura Fa i Lorena Vázquez van anunciar que l'actriu de Netflix i el presentador de Catalunya Ràdio es van casar en secret

Diana Gómez, l'actriu que ha participat en sèries com 'La casa de papel' i Roger Escapa, presentador de Catalunya Ràdio, s'han casat. Ho han fet en la més estricta intimitat. Així ho van anunciar Laura Fa i Lorena Vázquez.

La parella va anunciar el seu compromís el mes de setembre passat al programa 'Que no surti d'aquí'. D'aquesta manera, el presentador de 'El Suplement' acudia de convidat al programa de Juliana Canet, Roger Carandell i Marta Montaner.

"Hi va haver petició. I hi va haver llàgrimes perquè ho vam fer amb ritual", va confessar Roger Escapa. "A la cuina, al menjador o a l'habitació?", va preguntar Roger Carandell, un dels presentadors de l'espai de Catalunya Ràdio.

Finalment, Roger Escapa va acabar confessant que la petició de mà a Diana Gómez es va produir a la cuina.

Un casament secret amb sorpresa final

Tal com van comunicar les mamarazzis, Diana Gómez i Roger Escapa es van donar el "sí, vull" el mes de desembre passat. La cerimònia va tenir lloc a l'Ajuntament d'Igualada, ciutat natal de l'actriu i només va assistir-hi el cercle més íntim de la parella.

D'aquesta manera, a l'enllaç s'hi van trobar l'alcalde, el regidor de Cultura, els pares de la parella i el seu únic fill, en Gael. A més, les periodistes del cor van anunciar un detall sorpresa. I és que Roger Escapa i Diana Gómez tenen pensat celebrar una festa aquest estiu.

Segons sembla, la parella va haver de posposar la festa a causa dels compromisos laborals a la capital espanyola de l'actriu. D'aquesta manera, s'espera una gran celebració del matrimoni amb tota la seva família i amistats. Fins ara, però, no ha sortit a la llum la data.

Roger Escapa i Diana Gómez tenen un fill en comú

Roger Escapa i la seva parella, l'actriu Diana Gómez, es van convertir en pares a finals del 2021. El 6 de desembre del 2021 tots dos anunciaven el naixement del seu primer fill, el Gael.

Així ho explicaven als seus seguidors a través de les xarxes socials. "El nostre nadó tenia tantes ganes de veure món que ja ha nascut!", deia Roger Escapa. "La mare és una valenta, tots estem bé. Comença l'aventura!".