Dona de cabell ros amb fons dedifici que té el logotip dun canal de televisió.
GENT

Diana Gómez, parella de Roger Escapa, protagonista del nou projecte de TV3

Dilluns que ve, 8 de juliol, l'actriu catalana Diana Gómez presenta la seva nova sèrie per a TV3: 'Vintage'

El pròxim dilluns 8 de juliol, TV3 presentarà Vintage, la seva nova sèrie de ficció. Vintage promet enganxar l'audiència amb una trama carregada d'humor i reflexions sobre la vida i el pas del temps. I és que aquesta nova sèrie de la cadena pública catalana no pretén ser una sèrie depriment, sinó que cerca explicar aquestes històries amb un aire esperançador i molt d'humor.

Entre el destacat elenc es troba Diana Gómez, coneguda pels seus papers en sèries de Netflix com Valeria La Casa de Papel, qui a més és parella del periodista Roger Escapa. A més, a Diana Gómez l'acompanyen Abel Folk i Lluís Villanueva, que interpreten els dos protagonistes masculins.

Diana Gómez somrient al rodatge de Vintage de TV3

La sèrie segueix dos amics, Paco i Genís, que, als gairebé seixanta anys, s'enfronten a la realitat que el seu món està canviant massa ràpid. Paco, interpretat per Abel Folk, és el director comercial d'uns cellers de cava i vi. Aquest personatge omple la seva vida de festes que no reflecteix la seva veritable edat ni la serietat de les seves responsabilitats.

Genís, per altra banda, és un psicòleg new age, interpretat per l'actor Lluís Villanueva. Paco ha tingut èxit amb els llibres d'autoajuda i aparicions mediàtiques, però se sent fora de lloc en un món que ja no comprèn.

Dos homes conversen a l'interior d'un celler, un mira el rellotge mentre l'altre observa atentament.

David Martín Porras, un dels directors juntament amb Elia Urquiza, comenta: “Vaig acceptar l'encàrrec perquè el que em va enganxar va ser el tema universal de fer-se gran. Sempre ens estem fent grans, no només als 60, 70 o 80. També et fas gran als 40, com jo, o als 30”.

Diana Gómez, en el seu paper d'una “feminista millennial”, aporta una visió fresca i moderna a la sèrie. El seu personatge és una dona jove i empoderada que no té problema a posar els protagonistes al seu lloc, recordant-los que hi ha certes coses que ja no poden fer. Diana Gómez apunta que el seu personatge: “És una dona jove que no té cap problema a explicar-li a un dels protagonistes que hi ha certes coses que ja no pot fer”.

La sèrie es presenta com una “dramèdia” que combina situacions hilarants amb moments dramàtics, permetent al públic reflexionar sobre la maduresa i els canvis de la vida des de diferents perspectives. “Són una mena d'estranya parella. Són dos individus que, si no fossin amics, mai no ho serien, però que tenen una relació indestructible”, comenta Abel Folk sobre els personatges de Paco i Genís.

Vintage promet ser una sèrie plena de comèdia, però també de preguntes profundes sobre l'envelliment i l'adaptació a un món, en canvi, constant. Amb un repartiment talentós i una trama rellevant, TV3 espera captar l'atenció d'una àmplia audiència a partir del 8 de juliol.

➡️ Gent

Més notícies: