Dues persones amb expressions facials intenses sobre un fons degradat.
GENT

La foto de Joel Joan i Anna Sahun que confirma com està la seva relació

Joel Joan i Anna Sahun tenen dues filles en comú. Ara, han compartit una imatge que confirma com estan

Joel Joan és un dels actors més famosos de Catalunya. El seu ascens a la fama es va produir gràcies a la seva participació en la icònica sèrie Plats Bruts de TV3, on interpretava David Güell. Un jove mimat de família acomodada que aspirava a ser actor.

La sèrie va ser un èxit rotund, aconseguint índexs d'audiència sense precedents i revolucionant el panorama televisiu del moment. Fins avui, continua sent una de les favorites de l'audiència de TV3.

Joel Joan va tenir la seva primera filla amb la Mònica Glaenzel, una de les protagonistes de Plats Bruts. Glaenzel interpretava l'Emma, la despreocupada veïna que vivia a la caseta de fusta, just a sobre de l'apartament del David i del Lópes.

Abans de treballar junts a la sèrie, Joel i Mònica ja havien compartit escenari a les obres Kràmpack!i Sóc lletja. Aquesta connexió prèvia va suggerir que hi havia química entre tots dos des d'abans de l'emissió de la sitcom catalana.

Fotomuntatge de Joel Joan i Anna Sahun

Joel Joan i Anna Sahun i la foto que confirma com està la seva relació

La relació sentimental entre els dos actors no va acabar de florir i, tot i donar la benvinguda a la seva filla Etna, van decidir separar-se. No obstant això, Joel Joan té dues filles més amb una altra dona coneguda, Anna Sahun.

Sahun és una actriu famosa per la seva participació en sèries com Temps de silenci, Porca misèria i La Riera. I és que la seva feina com a actriu està més que consolidada a Catalunya.

Tots dos es profereixen un gran amor i bona prova és la imatge que Joel Joan ha compartit a través de les seves xarxes socials. En ella, es poden veure més enamorats que mai gaudint d'una petita escapada a Berlín.

Una parella somrient s'abraça davant de la Porta de Brandenburg a Berlín, envoltada de turistes i visitants.

Joel Joan i Anna Sahun tenen dues filles en comú

Després de separar-se de Mònica Glaenzel, mare de la seva primera filla, Joel Joan va començar la relació amb Anna Sahun, i junts tenen dues filles. Sens dubte que la parella d'actors han format una família unida i feliç.

Joel Joan i Anna Sahun no comparteixen només una família meravellosa, sinó també la seva passió per l'actuació. Sens dubte, formen un equip formidable, tant en la seva vida personal com professional.

➡️ Gent

Més notícies: