Home amb ulleres i barba davant d'un edifici amb el logotip de TV3 i l'URL tv3.cat.
GENT

Carles Prats i la gran diferència d'edat entre les seves filles bessones i el seu fill

Carles Prats, expresentador del 'TN Migdia' de TV3, va donar la benvinguda al seu fill petit l'octubre de l'any passat

Carles Prats és pare de tres fills i l'octubre de l'any passat va donar la benvinguda al seu fill petit. D'aquesta manera, va compartir a les seves xarxes una bonica foto del nounat. Se sap poc de la vida personal del periodista, però aquí en revelarem alguns detalls.

Prats va ser el presentador principal del TN migdia a TV3 fins que va deixar l'espai el 2020. Segons fonts de la televisió pública, Carles Prats es va acomiadar del telenotícies perquè "volia un canvi d'aires", després de més d'una dècada al capdavant.

Després de ser la cara visible i el responsable del TN migdia, Prats va passar a conduir el programa Sense ficció, també de TV3. Després d'haver estat fora d'antena durant tota la pandèmia del coronavirus, Prats va deixar els informatius per una feina periodística més tranquil·la.

Home amb ulleres i barba davant una maquinària industrial.

La gran diferència d'edat entre els fills de Carles Prats

Carles Prats va ser pare de nou després de 13 anys. Ell mateix ho va anunciar a Instagram amb una imatge de la mà del nadó i un emotiu text: "Regals que dona la vida, vides que són un regal. Per menjar-se'l amb patates", va escriure el periodista.

Moltes personalitats de TV3 van aprofitar l'ocasió per felicitar-lo, entre ells Toni Cruanyes. Així i tot, Prats no va revelar ni el nom del nadó ni el seu gènere. Tot i això, en el seu missatge es pot llegir "per menjar-se'l amb patates", cosa que podria suggerir que és un nen.

Un nadó sostenint el dit d'un adult amb la mà.

La veritat és que ell i la seva dona Arola ja tenien dues filles bessones, els noms de les quals tampoc no es coneixen. Prats ha estat sempre molt reservat amb la seva vida familiar, evitant compartir imatges de les seves filles o de la seva dona a les xarxes socials. Tot i això, crida l'atenció la gran diferència d'edat que hi ha entre els fills de la parella, ja que es porten 13 anys.

Sabem que Arola és una gran amant dels animals, especialment dels gats, gràcies a la poca cosa que es mostra a les seves xarxes socials. No hi ha dubte que Carles Prats sempre ha estat molt curós en exposar la família en públic.

El drama més desconegut de Carles Prats

Fa un temps, Carles Prats va confessar que pateix una malaltia des que va néixer. Ell mateix afirmava: "Jo vaig néixer amb una cardiopatia. Tenia una malformació al cor, però no em facis explicar què és perquè jo soc d'aquells pacients que confio plenament en els metges".

El periodista va aclarir que només néixer el metge va detectar que passava alguna cosa i poc després un cardiòleg li va diagnosticar en posar-li el fonendoscopi. Li van assegurar que perquè ell tingués una vida plena li havien de fer diverses intervencions.

➡️ Gent

Més notícies: