Muntatge amb un primer pla de Jaume del Burgo amb ulleres, Letizia mirant cap amunt i una imatge d'ell amb Leonor de petita
GENT

La foto de Jaime del Burgo amb Leonor que confirma la vertadera traïció a Letícia

Jaime del Burgo protagonitza una imatge polèmica amb la princesa Leonor. Instantània que ha deixat al descobert la seva deslleialtat a la reina Letícia

Jaime del Burgo torna a convertir-se en el centre de totes les mirades gràcies a la darrera i polèmica imatge que ha vist la llum. Hi podem veure l'excunyat de la reina Letícia al costat de Leonor, una estampa que hauria deixat al descobert la vertadera traïció del navarrès a la reina d'Espanya.

Aquest cap de setmana, l'exmarit de Telma Ortiz ha revolucionat les xarxes després de publicar una fotografia compromesa de la monarca. A través de la suposada fotografia que la dona de Felip VI li va enviar fa temps, aquest home hauria deixat al descobert la seva presumpta relació sentimental amb l'actual monarca.

Muntatge amb les cares serioses de la princesa Letizia i el rei Felip VI
Surt a la llum la suposada infidelitat de Letícia a Felip VI | GTRES, e-noticies.cat

Però el que més ha cridat l'atenció han estat les paraules reveladores que Jaime del Burgo ha escrit al costat d'aquesta polèmica instantània:

"Amor, porto la teva pashmina. És com sentir-te al meu costat, em cuida, em protegeix. Compto les hores per tornar a veure'ns, estimar-te, sortir d'aquí… teva".

Des d'aleshores, els usuaris de les xarxes socials no han pogut evitar compartir la seva sorpresa davant d'aquest escàndol. Tanmateix, el que ha acabat d'incendiar les xarxes socials ha estat la modificació que ha patit el perfil de Jaime del Burgo en les últimes hores.

Segons podem veure, han desaparegut els tuits del seu compte a X, cosa que no ha passat desapercebuda per als internautes: “El compte de Jaime del Burgo està sense tuits. Ho ha esborrat tot, o està temporalment banejat. Cada vegada entren més incògnites a l'equació".

Ara, i després de l'enrenou que s'ha generat al voltant d'aquesta instantània, l'excunyat de Letícia s'ha convertit en el protagonista d'una imatge nova i polèmica.

Jaime del Burgo i la fotografia que deixa al descobert la seva vertadera traïció a Letícia: eren grans amics

Dies abans que es produís aquesta confessió, Jaime del Burgo va tornar a l'actualitat per compartir alguns detalls sobre la seva col·laboració amb Jaime Peñafiel. Pel que sembla, el navarrès s'ha convertit en una de les fonts principals de l'últim llibre del comunicador, titulat Letizia y yo.

Entre altres coses, l'exmarit de Telma ha confirmat la bona relació que va mantenir amb els reis d'Espanya fa més de 10 anys. "Amb Felip vaig tenir una gran relació d'amistat. Jo li explicava els meus problemes i ell, els seus", ha assegurat ell mateix.

Imatge de Jaime del Burgo mirant a càmera amb el rostre seriós
Jaime del Burgo assegura que mantenia una bona relació amb el rei d'Espanya | GTRES

Ara, i després d'un llarg període de temps ocupant un discret segon pla, un usuari de X ha rescatat una reveladora fotografia publicada el 2012 per Diez Minutos. Gràcies a ella, podem apreciar el fort enllaç que existia entre ells.

Hi podem veure Jaime del Burgo de la mà amb la princesa Leonor, mentre que Felip VI anava acompanyat per la seva filla petita, la infanta Sofia. Una instantània que no ha passat desapercebuda per als internautes.

De fet, molts no han trigat a posar sobre la taula la gran traïció del navarrès cap a la reina Letícia. Segons es pot veure, tant ella com el seu marit hi confiaven plenament.

"La traïció que ha de sentir Letícia amb Jaime és forta. Al final aquestes coses suposo que perjudiquen mentalment sobre en qui confiar o no", ha assegurat un usuari d'aquesta xarxa social.

Muntatge amb Jaume del Burgo amb ulleres i jaqueta, i Letizia somrient
La suposada relació de Jaime del Burgo i Letícia hauria passat per diverses etapes | e-noticies.cat, Redes sociales, GTRES

Segons han publicat diversos mitjans de comunicació, Jaime Peñafiel fa referència a quatre etapes dins de la suposada relació entre la reina d'Espanya i Jaime del Burgo. Tal com relata l'expert en la casa reial, van mantenir una "relació amorosa des de 2002 fins a 2004".

A partir de llavors i fins a 2010, tots dos van ser grans "amics i confidents". Tot i això, durant l'any següent, van reprendre la seva "relació amorosa, duradora i continuada"; situació que va durar fins a 2011. El 2012, el navarrès es va casar amb Telma Ortiz, un matrimoni que es va trencar el 2016.