Muntatge amb Amelia Bono i Manuel Martos al costat d'un cor trencat

GENT

La foto d'Amelia Bono que mostra com es troba després de trencar amb Manuel Martos

Amelia Bono torna a Instagram amb una nova publicació. A través de les històries d'aquesta xarxa social, la influencer ha mostrat quin és el seu estat anímic actual

Amelia Bono ha tornat a les seves xarxes socials per compartir amb els seus seguidors com es troba realment després de més d'un mes separada de Manuel Martos.

A finals de febrer, després d'haver sortit a la llum tota mena de rumors que apuntaven cap a un possible distanciament entre ells, va ser la mateixa influencer qui va confirmar la notícia. I encara que en aquell moment es va mostrar davant de les càmeres molt aclaparada per la situació, ara les coses han canviat.

Storie d'Amelia Bono a Instagram amb ulleres de sol i somrient al carrer el 3 d'abril de 2024
Amelia Bono es mostra molt somrient després de la seva ruptura | Instagram, @ameliabono

A través de les històries del seu perfil d'Instagram, Amelia Bono ha compartit un vídeo molt revelador. Hi podem veure la socialité gaudint dels primers rajos de sol de la primavera.

Però sens dubte, el que més crida l'atenció d'aquesta publicació és el gran somriure que hi ha dibuixat a la seva cara. Prova que, malgrat la seva nova separació, la relació entre ella i Manuel Martos continua sent bona.

Amelia Bono mostra a través de les xarxes com es troba després de tornar a separar-se

A Amelia Bono només li ha calgut una imatge per deixar al descobert com està de bé després de posar punt final a la seva relació sentimental amb Manuel Martos. A més, tot apunta que l'afecte i la cordialitat entre ells continuen intactes.

Però aquesta no és la primera vegada que la influencer utilitza les xarxes socials per pronunciar-se sobre aquesta crisi familiar. Després de rebre diversos missatges a través del seu perfil d'Instagram, la filla de José Bono no va tenir objeccions a denunciar-ne públicament alguns.

I encara que va agrair públicament els "missatges tan meravellosos" que alguns seguidors li havien enviat, Amelia Bono també va confirmar que li estaven arribant comentaris "bastant lletjos".

Amelia Bono somrient amb els cabells recollits i amb roba texana
Amelia Bono va denunciar a les xarxes els comentaris ofensius que estava rebent | GTRES

Encara que el 2022 van tornar a donar una oportunitat al seu matrimoni després d'un any distanciats, el 25 de febrer passat, es van encendre totes les alarmes al seu voltant. I tot després que Socialité anunciés la seva nova separació, després de 15 anys junts amb quatre fills en comú.

En un primer moment, la mare d'Amelia Bono va desmentir completament aquests rumors, assegurant que acabaven "de menjar tots junts". Tanmateix, tan sols uns dies després, va ser la mateixa influencer la que va revelar tota la veritat.

Muntatge d'Amelia Bono somrient amb un abric blau i Manuel Martos somrient en vestit i camisa de ratlles amb les mans juntes
Tant Amelia com Manuel s'han pronunciat sobre la nova ruptura | e-noticies.cat, GTRES

Davant les càmeres d'Europa Press, l'exdona de Manuel Martos va confirmar la seva nova i inesperada separació, però també va deixar clar que aquest distanciament "no és d'ara". A més, va voler aprofitar l'ocasió per fer públicament una petició important:

"Jo només us demano, si us plau, que ens deixeu tranquils, que tenim quatre nens petits i ja està". D'una altra banda, i en un intent per calmar la situació, Amelia Bono ha confirmat que "està tot bé" entre ells dos. "Ens emportem tots fenomenal i tot està bé, de debò, però deixeu-nos en pau".

Per la seva banda, Manuel Martos no va tenir cap problema a pronunciar-se davant dels mitjans de comunicació, dies després que la seva exdona confirmés la notícia:

"Som tots una gran família de veritat. No hi ha cap problema i tot estarà fantàstic. Ens emportem de meravella, ens estimem moltíssim.[…]Seguirem com som i com estem, que estem fenomenal, i la felicitat es viu com cadascú vol a la seva família".

➡️ Gent

Més notícies: