Muntatge amb Amelia Bono i Manuel Martos al costat d'un cor trencat

GENT

Amelia Bono no calla i publica la seva queixa després de separar-se de Manuel Martos

Amelia Bono torna al seu perfil d'Instagram per fer públic el seu malestar després d'haver rebut una gran quantitat de crítiques per part de les seves seguidores

Amelia Bono ha tornat a les seves xarxes socials per respondre totes les crítiques que està rebent després de fer pública la seva separació de Manuel Martos. Tant és així que, a través de les històries d'Instagram, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de compartir el seu malestar en relació amb aquests comentaris.

Abans d'entrar a la seva reunió següent, la influencer ha volgut agrair públicament els "missatges tan meravellosos" que alguns dels seus seguidors li ha enviat. "He de dir que s'agraeixen i m'omplen d'energia", ha afegit tot seguit.

Muntatge del primer pla d'Amelia Bono i Manuel Martos

Tanmateix, Amelia Bono ha volgut fer "un incís molt petit" per comentar la situació complicada per la qual està passant. Perquè, malgrat tots aquests missatges de suport, també li estan arribant comentaris "bastant lletjos".

I encara que ella és conscient que és un personatge públic i que quan estàs exposat és normal rebre crítiques, la socialité no ha tingut objeccions a compartir el seu malestar. "No sé ni com definir-ho".

"A mi[aquests comentaris]no m'afecten, ja ho vaig dir, però em sembla lamentable que vinguin de dones, de dona a dona. Què en sabran de la vida d'una altra persona? Si no t'agrada el que estàs veient, no la segueixis. Te'n pots anar, això és lliure".

D'aquesta manera, Amelia Bono ha convidat tots els seus haters que deixin de seguir-la a xarxes socials si no estan d'acord amb la decisió que ha pres.

Amelia Bono respon a les crítiques que ha rebut després de separar-se de Manuel Martos: "Em sembla lamentable"

Amelia Bono no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de sentenciar públicament tots els comentaris desafortunats que ha estat rebent després de la seva última separació conjugal.

La socialité ha deixat molt clar que li sembla “lamentable” que, precisament, aquests comentaris vinguin per part d'altres dones. "Què sabran elles de la vida d'una altra persona?".

Capture de la història d'Instagram d'Amelia Bono parlant amb els seus seguidors i mirant endavant

Per aquest motiu, Amelia Bono ha convidat totes les seves detractores que deixin de seguir-la a les xarxes socials. A més, la influencer també els ha demanat que "es mirin elles una miqueta dins i comencin a veure com està la seva vida, perquè poden fer molt de mal a certes persones".

Finalment, la influencer ha volgut aprofitar l'ocasió per fer un recordatori important: “Ens hem de protegir, ens hem de cuidar i hem de lluitar”. Tanmateix, per a la seva desgràcia, ara mateix "això és així i continuarà sent així".

Primer pla de Manuel Martos amb rostre neutre en una gala benèfica per al càncer

A finals de febrer, i després del naixement de diversos rumors que apuntaven cap a una nova crisi matrimonial entre Amelia Bono i Manuel Martos, la socialité va decidir trencar el silenci.

Aquell dia, la filla de l'exministre socialista, José Bono, va assegurar davant els mitjans de comunicació que la seva ruptura "no és d'ara" i, a més, va fer una petició rellevant.

Després d'assegurar que s'emporten "fenomenal" i que "tot està bé entre ells", Amelia Bono els va pregar que els deixessin "tranquils". "Tenim quatre nens petits", va afegir a continuació.

Per la seva banda, dies després que la seva dona confirmés la seva ruptura, Manuel Martos no va tenir cap problema a pronunciar-se davant de la premsa:

"Som tots una gran família de veritat. No hi ha cap problema i tot estarà fantàstic. Ens emportem de meravella, ens estimem moltíssim.[…]Seguirem com som i com estem, que estem fenomenal, i la felicitat es viu com cadascú vol a la seva família”.

➡️ Gent

Més notícies: