Primer pla d'Ángela Portero plorant en directe a 'Así es la vida' el setembre de 2023

Ángela Portero va ser contundent quan va parlar del passat de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco va ser exposada per Ángela Portero en un plató de Telecinco

Ángela Portero no va tenir cap problema a compartir públicament un dels episodis més polèmics de Rocío Carrasco. Confessió que es va produir durant una de les emissions del ja desaparegut Viva la vida.

Aquell dia, aquesta coneguda periodista del cor va parlar sense embuts sobre el passat de la filla de 'La más grande'. I és que, segons va revelar, una vegada la televisiva i l'artista van protagonitzar una gran baralla. I el motiu no seria cap altre que l'adopció dels seus germans, Gloria Camila i José Fernando.

L'abril de 2021, durant l'emissió de la seva docusèrie, Rocío va assegurar que “estava encantada amb els nens”. “La meva mare estava molt feliç perquè sabia que amb això estava fent molt feliç José”, va afegir a continuació.

Rocío Jurado, Rocío Carrasco i José Ortega Cano, tots tres amb cares somrients en una foto d'arxiu
Rocío Carrasco va ajudar Rocío Jurado i Ortega Cano amb l'adopció dels seus germans | Europa Press

Tant és així que, tal com ha transcendit, la dona de Fidel Albiac va ser qui va ajudar la Jurado i Ortega Cano perquè aquesta adopció tirés endavant. “Algú havia de signar, ja que per edat havien de comptar amb algú que els donés suport, i aquella persona que signa soc jo”.

Unes declaracions que estan molt lluny del testimoni que Ángela Portero va compartir amb tota l'audiència de Telecinco. I és que, segons va revelar la periodista al plató de Viva la vida, Jurado i Carrasco, les dues Rocíos, van protagonitzar una gran baralla relacionada amb aquest tema.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ángela Portero, contundent en parlar de Carrasco: “Hi va haver un moment tens”

Ángela Portero va anar al plató de Viva la vida en qualitat de tertuliana. Aquell dia, tant ella com la resta dels seus companys van parlar de diversos aspectes relacionats amb el clan Jurado-Ortega. Sens dubte, però, el testimoni d'aquesta periodista va aconseguir ser el protagonista de la tarda.

Sense pèls a la llengua, la comunicadora va compartir amb tota l'audiència de Telecinco un episodi polèmic protagonitzat per la dona de Fidel Albiac. I és que, segons ella, la notícia sobre l'adopció de Gloria Camila i José Fernando no li va semblar gens bé a l'empresària.

De fet, tal com va confirmar Ángela Portero, el mateix dia que Carrasco va saber aquesta decisió, va tenir una forta discussió amb la Jurado en la seva presència.

Muntatge de Rocío Carrasco amb rostre seriós i Ángela Portero amb rostre somrient
Ángela Portero va revelar un episodi polèmic de la vida de Rocío Carrasco | España Diario

“En aquella època, els periodistes convivíem molt amb els famosos i vèiem bé com era la relació de Rocío Jurado amb la seva filla. Hi va haver un moment tens, i això va ser quan la seva mare es va plantejar adoptar. Això ho vaig viure jo, va ser una baralla entre mare i filla”.

Després d'escoltar Ángela Portero, i encara que no li van agradar gens les seves declaracions, Terelu Campos va voler defensar la seva amiga. Per això, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'assegurar que “no es pot jutjar algú” pel seu passat.

Per la seva banda, Marisa Martín-Blázquez també va voler compartir una informació que coneixia en relació amb el passat de Carrasco. Segons va revelar la periodista, “la relació amb el seu pare també va ser molt conflictiva”. Una cosa que la mateixa Rocío va reconèixer a la segona docusèrie.

Primer pla de Marisa Martín-Blázquez amb rostre seriós
Marisa Martín-Blázquez va aportar també el seu granet de sorra a la tertúlia | España Diario

“Va passar més d'un any sense parlar-s'hi. Jo vaig viure l'època en què Pedro Carrasco comença amb Raquel i tots s'emportaven bé, però passa alguna cosa”, va confirmar la companya d'Ángela Portero, a continuació.

A més, Marisa va assegurar que, en una ocasió, “Amador, Ortega i Juan van anar a casa de Rocío[Carrasco]” per treure “les coses de Fidel” per petició de la Jurado.

“Jo recordo una adolescència de Rocío molt complicada amb la seva mare, però hi havia un codi entre els artistes i la premsa. Si Rocío Jurado deia: «de la meva filla no se'n diu ni una paraula», nosaltres boca tancada”, va sentenciar Martín-Blázquez.