Primer pla de Belén Rodríguez feliç amb els llavis vermells als premis MADO
GENT

Belén Rodríguez: quants diners li va prestar a Kiko Hernández i per quin motiu

Belén Rodríguez li va fer un gran préstec que es va convertir en el seu escàndol més gran

Belén Rodríguez ha estat sempre coneguda per la seva tasca com a col·laboradora i comentarista de 'realities' a la televisió. Tot i això, fa uns mesos va passar a ser protagonista com a personatge de la premsa rosa. Tot perquè la seva amistat amb Kiko Hernández va saltar pels aires i van començar una cruenta guerra mediàtica plena de retrets i atacs durs.

Belén Rodríguez sap que aquesta situació es va produir després que es filtrés que ella havia revelat alguna cosa d'ell a altres persones. Exactament, sembla que va explicar que li havia prestat una suma gran de diners i també el motiu. I això no va agradar res al madrileny.

Captura de 'Supervivientes' amb Belén Rodríguez al plató amb cara de sorpresa
Belén Rodríguez té una guerra judicial amb Kiko Hernández | Mediaset

Belén Rodríguez va deixar a Kiko una quantitat important

Belén Rodríguez sempre ha estat famosa per la seva feina i no per la seva vida personal, encara que aquesta regla s'ha trencat al llarg de la seva carrera per dos motius. Primer, per la mort del seu germà i, segon, per la ruptura de la seva amistat amb Kiko Hernández. Una ruptura que es va produir després que quedés en evidència que ella l'havia traït.

Quina va ser la traïció? Ni més ni menys que la col·laboradora expliqués una cosa que havia de romandre en secret entre tots dos. Estem referint-nos que ella li havia prestat diners quan ell, després d'una inspecció d'Hisenda, va haver d'afrontar un pagament abuntant.

En un primer moment, el madrileny no va creure la informació que indicava que Rodríguez havia revelat aquest préstec. Tot i que, al final, no li va quedar més remei que creure-ho. Pel que sembla, la seva amiga de gairebé dues dècades havia explicat fins a 14 persones que li havia deixat 100 000 €.

Primer pla de Kiko Hernández enfadat
Belén Rodríguez es va encarregar de revelar com havia ajudat Kiko | Mediaset

És més, es va revelar a Sálvame fins i tot que Belén hauria mentit a Hernández. Sí, que li va ficar pressa per tornar aquesta quantitat dient que ella ho necessitava, quan en realitat era per un altre motiu. En concret, perquè temia perdre aquests diners.

Totes aquestes dades van fer que l'amic de la col·laboradora es mostrés molt decebut i dolgut. Tant és així que va arribar a afirmar: “Sento un dolor immens. És l'hòstia més gran que em podria portar des que soc a la tele”. “Ja no parlaré amb ella”, afegia.

Belén Rodríguez confessa la veritat del préstec

Belén Rodríguez, després de sortir a la llum els fets, es va convertir en la diana de Sálvame i, especialment, de Kiko. Per aquest motiu, per aclarir el que va passar el darrer mes de novembre va decidir acudir a un Deluxe per sotmetre's al polígraf.

El primer que va fer va ser reconèixer que era cert que havia confessat això del préstec a diverses persones. Així, va exposar: “Pensava que els ho explicava a gent del meu entorn íntim, a amics de veritat. Però m'he adonat que m'equivocava, perquè m'han traït”.

Belén Rodríguez al plató del 'Deluxe' seria
Belén Rodríguez va acceptar acudir al 'Deluxe' per relatar la veritat dels fets | Mediaset

De la mateixa manera, va admetre que ella li va oferir el préstec perquè “sabia que tenia un problema. I jo en aquell moment, per circumstàncies de la vida, tenia 100 000 € i no els he tornat a tenir ni crec que els torni a tenir. Vam acudir a un notari per deixar per escrit el préstec, va ser ell qui ho va proposar per fer les coses bé”.

Belén fins i tot va relatar que ell “va trigar menys de cinc mesos a tornar-m'ho tot”. I també va deixar clar que li ho va demanar perquè realment els necessitava, no perquè considerés que no recuperaria els diners.

Fins aquí el polígraf va donar la raó a la col·laboradora, però va deixar clar que mentia quan va negar haver anat difonent la idea que Kiko no era bon pagador. Ella va intentar justificar-se dient: “Entre que jo li ho demano i ell m'ho torna, passa un temps en què jo necessitava els diners. I jo mentre el rebia he pogut explicar que ho he deixat a un amic i encara no me l'havia donat”.

Rodríguez va voler així aclarir-ho tot i acostar-se a Hernández, encara que res més lluny de la realitat. La situació va empitjorar, es van intercanviar tota mena d'improperis i van trencar la seva amistat. Tot això sense oblidar que ella el va demandar pels seus comentaris, de manera que ara no ha pogut opinar sobre la boda del madrileny.