Muntatge d'Amador Mohedano mirant de banda amb un barret negre i Gloria Camila Ortega amb una camisa blanca i negra

GENT

Amador Mohedano s'atreveix a explicar l'única veritat sobre la filla de José Ortega Cano

Amador Mohedano s'ha pronunciat sobre el cessament de Glòria com a col·laboradora d''Espejo Público' i afirma que ha estat ella qui ha decidit no continuar

Amador Mohedano no ha dubtat a pronunciar-se sobre l'última hora que afecta Gloria Camila, la filla d'Ortega Cano. Pel que sembla, la influencer ha posat fi a la seva etapa com a col·laboradora d' Espejo Público i les reaccions no han trigat a arribar.

Mentre Gloria ha optat per no pronunciar-se, Amador ha confessat la veritat que s'amaga després de marxar d'Antena 3. Ho ha fet al canal del seu amic, el youtuber Juanjovolg, per desmentir els rumors al voltant de la filla d'Ortega Cano.

Amador Mohedano explica la veritat sobre Glòria: "ella no volia renovar amb 'Espejo Público'"

Un cop més, Amador Mohedano s'ha alçat com el portaveu de tot allò que passa a la seva família més mediàtica. L'exmarit de Rosa Benito continua esperant la resolució del seu deute amb Hisenda , però segueix al corrent del que passa al seu entorn.

Fa uns dies, el portal 'Algo pasa TV' va anunciar que Espejo Público havia decidit no renovar el contracte amb Gloria Camila . La filla d'Ortega tenia un contracte de sis mesos i aquest ha arribat al final sense opció a renovar per més temps.

Muntatge d'Amador Mohedano seriós mirant de banda amb un barret de palla i Gloria Camila Ortega somrient dins d'un cotxe
Amador Mohedano afirma que Gloria ha decidit no seguir a Espejo Público | e-noticies.cat, Mediaset, Europa Press

El que ha portat molts a opinar que sense Rocío, la jove no genera cap interès . Nombrosos portals s'han fet ressò de la decisió d'Atresmedia, però ha estat Amador qui s'ha acabat pronunciant.

Sent fidel al seu estil d'arribar a la premsa, l'exrepresentant intervenia en un directe del seu amic Juanjus. Ha estat allà on ha revelat l'única veritat de Glòria: ha estat ella la que ha decidit no seguir com a col·laboradora d' Espejo Público .

"He parlat amb la Glòria", començava dient. "I m'ha dit que la informació no s'ajusta a la realitat, ja que és ella qui ha decidit no renovar el contracte", afegia.

Segons Amador, la seva neboda ha estat qui ha pres la determinació de posar punt final a la seva etapa a Antena 3. Sobre el motiu que hauria portat la filla d'Ortega a prendre aquesta decisió, el seu oncle no s'ha pronunciat.

Les xarxes reaccionen a les paraules d'Amador Mohedano

La Opinión de Almería ha recollit les declaracions d'Amador i per a molts, el germà de 'la Més Gran', no diu la veritat. Molts opinen que el que interessa de Glòria és la seva família i, si no en parla, no hi ha motiu per tenir-la com a col·laboradora.

Una cosa molt similar al que va passar amb Rocío Flores quan no va arribar a un acord per seguir a El programa de Ana Rosa . Tot i això, la informació que la filla d'Ortega trasllada a Amador és que ha estat ella qui ha decidit no renovar.

Gloria Camila i Gema López parlant amb Susanna Griso a Espejo Público
Gloria Camila es va estrenar amb il·lusió a Espejo Público | Atresmedia

De moment, és l'única informació de què es disposa i que desmenteix el que ha publicat 'Algo pasa TV'. Però si fem un repàs pel perfil de Glòria, crida molt l'atenció la seva darrera storie publicada a Instagram.

"Ser una bona persona no sempre vol dir que t'estimin, algunes vegades vol dir que t'estan utilitzant". És la seva manera de confirmar la informació que li ha donat a Amador sobre el seu cessament a Antena 3? S'ha sentit utilitzada perquè parli de la seva família i així generar interès?

Storie de Gloria Camila Ortega a Instagram amb un vídeo d'uns eriçons en blanc i negre el 12 de febrer de 2024
Gloria ha publicat un enigmàtic missatge després del seu cessament a Espejo Público | Instagram, @gloriacamilaortega

Poc després d'estrenar-se com a col·laboradora, li van estendre una tancada aprofitant que el seu pare era al plató. "No ho he portat per això i no el posaré en un compromís", va dir quan Gema López va voler fer-li unes preguntes a l'exdistre.

Ara, coincidint que el seu germà José Fernando ha copat l'interès per la nova relació , surt a la llum que no l'han renovat. Coincidència, o és que la Glòria s'ha plantat i ha decidit no parlar de la seva família?

El fitxatge de Gloria va crear una gran expectació i prometia donar molt de joc. Per la seva banda, ella estava entusiasmada, però finalment no continuarà com a col·laboradora. Segons Amador, per decisió de la filla d'Ortega.