Primer pla de José Luis Gil amb rostre neutre a la presentació dels llibres 'Miranda'
GENT

La filla de José Luis Gil: qui és i l'última hora que ha explicat sobre l'actor

José Luis Gil ha trobat en la seva família, i especialment en la seva filla, un gran suport per recuperar-se de l'ictus

José Luis Gil és molt estimat al nostre país pels seus papers en sèries com Aquí no hay quien viva i La que se avecina. Precisament per aquest motiu, és molt l'interès que hi ha per conèixer com està després de l'ictus que va patir el 2021.

Des d'aquell moment, José Luis Gil està retirat de la feina, ja que està centrat a recuperar-se del tot. Qui l'està ajudant és tota la seva família, com és el cas de la seva filla Irene. Aquesta és qui s'ha encarregat de donar a conèixer públicament com es troba el seu pare i ha estat qui ens ha donat l'última informació sobre això.

José Luis Gil, amb rostre de preocupació, interpretant Enrique Pastor a la sèrie 'La que se avecina'
La filla de José Luis Gil ha estat informant de la seva evolució | Mediaset

El més recent que ha explicat la filla de José Luis Gil sobre el seu pare

José Luis Gil, encara que en segon pla, de segur que està al dia que la gent l'estima i s'hi preocupa. I no només els ciutadans corrents, sinó també els seus companys de professió i amics. Aquests li han desitjat el millor, com seria el cas d'Antonio Pagudo, i fins i tot han exposat que esperen tenir-lo molt aviat treballant de nou.

L'actor sabem que ha millorat i això ho coneixem bàsicament per Irene, que ha estat donant dades sobre ell per a la tranquil·litat de tots aquells que l'estimen i l'admiren. Així, una de les últimes informacions que ha ofert sobre això va ser el mes de març passat quan va pujar a les xarxes una foto que passejava pel carrer. Al costat d'aquesta va escriure: “Cada dia una mica més lluny, cada dia una mica millor”.

Encara que això no és tot, ja que ella va revelar el mes de maig passat que el seu pare havia rebut un dels Premis Irene de Doblaje. Un guardó que a ell de segur que el va fer molt feliç i que el va omplir d'orgull. Ho va demostrar escrivint, juntament amb el vídeo del lliurament d'aquell: “Li han lliurat un premi, al meu entendre, molt merescut”.

“Ell no està bé i no va poder anar a recollir-lo. Allà hi havia la meva mare, la seva dona. A casa meva molts han dedicat la seva vida al doblatge amb vocació, amb qualitat i també amb molt d'art”.

José Luis Gil: tot el que sabem de la seva filla Irene

José Luis Gil sabem que està casat amb Carolina Montijano i tenen tres fills, però Irene és la que ha aconseguit més protagonisme darrerament. Tot perquè, com hem indicat, és la que s'ha encarregat de revelar l'evolució del familiar.

Què en coneixem? Bàsicament que, com es recull al seu compte de LinkedIn, ara treballa com a directora de màrqueting a Holiday Gym. Ara bé,  anteriorment ha exercit en diferents empreses com a assessora de màrqueting i directora de comptes i, fins i tot, ha representat el seu pare.

A més, sabem que té una filla de 16 anys anomenada Valeria, amb qui té una relació molt especial. I també que sent vertadera passió pels seus nebots, així com que estima i cuida la seva família, a qui adora. Per si no n'hi hagués prou, s'ha revelat que és seguidora del Reial Madrid i que entre les seves passions hi ha la literatura.

D'aquesta filla de José Luis Gil també hem descobert que és molt amiga d'Ana Ruiz, coneguda pels seus papers en sèries com Cámara Café i Mercado Central. Així mateix, som conscients que li encanta desconnectar fent escapades a racons de platja, com ara Eivissa. Tot i que la major part del temps ho dedica a estar al costat dels seus pares en aquest dur revés que els ha tocat afrontar ara.

José Luis Gil amb gorra amb la seva dona a casa
Irene comparteix tot el temps que pot amb els seus pares | @irenegilmont, Instagram