Primer pla de Fidel Albiac amb rostre neutre a la preboda de Raúl Prieto i Joaquín Torres
GENT

Fidel Albiac i el seu patrimoni suculent: quines són les seves empreses i en què treballa

Fidel Albiac ha estat sempre al disparador per aquest assumpte

Fidel Albiac és el gran amor i el suport incondicional de Rocío Carrasco. I aquesta circumstància és la que ha propiciat que al llarg dels anys hagi patit molts atacs. Atacs que han arribat per part de l'exmarit d'ella, Antonio David, i per la família mediàtica de la dona.

Fidel Albiac sempre s'ha mantingut callat davant de tot el que se li ha dit i de tot el que se li ha acusat. Així, per exemple, ha optat pel silenci sempre que s'ha indicat públicament que en viu o que té possessions de la seva dona al seu nom. Per tant, ha sorgit curiositat per saber realment en què treballa i quines propietats té.

Doncs bé, ara et desvetllem el que es coneix sobre aquest tema.

Primer pla de Fidel Albiac feliç en un acte de Rocío Jurado
Fidel Albiac és el gran suport de Rociíto | GTRES

El patrimoni i el treball de Fidel Albiac és desvetllat per l'exmarit de la seva dona

Fidel Albiac, que ha donat una sorpresa a la seva dona a la televisió , no ha volgut entrar mai en guerres aferrissades amb la família de Rocío ni amb l'ex d'ella. Ha optat per recórrer a la justícia per protegir-ne la imatge.

Ell és conscient que se l'ha acusat de tot, encara que fonamentalment estar mantingut per la seva dona. I això ha suscitat l'interès del públic per saber si és o no és veritat. És clar, perquè en aquesta ostentació de discreció no s'ha sabut com es guanya la vida.

Doncs bé, cal saber que Albiac és advocat, ja que es va llicenciar el 2016 en Dret. A més, va estar fent les corresponents pràctiques al despatx del famós Javier Saavedra.

Tot i això, Fidel ha optat per treballar dins l'àmbit artístic. Per aquest motiu, segons va revelar Antonio David, és propietari íntegre de l'empresa Yamaguchi Producciones, que n'és la principal font econòmica. Societat aquesta amb què hauria dut a terme els dos musicals que ha dirigit i produït sobre Rocío Jurado: En el punt de partida i Què no donaria jo .

Captura del vídeo en directe d'Antonio David Flores en directe assegut en una cadira amb un micròfon el 21 d'agost del 2023
Fidel Albiac ha vist Antonio David revelar el seu suposat patrimoni públicament | YouTube, Antonio David Flores

Però, segons sembla, el marit de Carrasco també té propietats diferents, com ha revelat l'ex d'ella al seu canal de YouTube . Exactament, ha afirmat que Albiac “posseeix un habitatge a Sevilla de més de 75 metres quadrats per un valor superior als 300.000 €. A més, compta amb una altra a Sant Agustí de Guadalix, que és on viu amb la seva dona”.

“També compta amb més propietats, pàrquings i trasters”. Per això, segons el malagueny, per aquests últims s'embutxacaria mensualment una quantiosa quantitat de diners.

Al que va afegir, sense proves, que gran part d'això és en realitat de Rocío. Sí, però que n'està a nom perquè ella no pugui ser demandada.

La dona de Fidel Albiac es mostra contundent sobre la situació econòmica de Fidel

Les possessions de Fidel Albiac han estat així posades sobre la taula per Antonio David. I la veritat és que les afirmacions d'aquest no coincideixen amb les que Rocío va fer sobre el mateix assumpte en la seva docusèrie.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac donant-se la mà a la inauguració del Museu de Rocío Jurado
La dona de Fidel Albiac ha deixat clar que és fals que les seves propietats estiguin a nom seu | Europa Press

Carrasco, en concret, va deixar molt clar que “que part de l'herència de la meva mare està a nom de Fidel no és veritat. Ell té les seves coses que han estat adquirides molt abans que la meva mare morís. I allò que m'ha deixat ella a mi és meu”.

"No pot estar a nom d'una altra persona que no sigui al meu, és clar".

És més, davant les acusacions que ella i el seu marit viuen a cos de rei sense treballar, va ser igualment contundent. Va exposar: “He de treballar i fer coses per viure, és clar. No tinc arbres que donin diners”.