Primer pla d'Alba Díaz, filla d''El Cordobés', amb rostre somrient
GENT

Alba Díaz, filla de ‘El Cordobés’, se sincera: per què el seu físic ha canviat tant

Alba Díaz aclareix aquest dubte a través de les xarxes socials

Alba Díaz s'ha sincerat com mai abans a través de les seves xarxes socials. I és que, després del gran canvi que ha experimentat el seu físic, la filla de 'El Cordobés' ha volgut compartir amb els seus seguidors la història que hi ha darrere d'aquesta transformació.

Durant tots aquests anys, la noia sempre s'ha mostrat molt a gust amb la seva aparença física. I això és una cosa que ella mateixa va reconèixer l'abril de 2022, durant la seva entrevista per a la revista Elle.

“No m'afecta pujar o baixar de pes o pujar o baixar de talla. Al final, ens hem d'estimar per allò que som per dins, per allò que podem aportar, pels valors i la personalitat”.

Primer pla d'Alba Díaz somrient amb dos flocs ondulats a l'espectacle '15 años de lágrimas'
Alba Díaz parla a les xarxes socials sobre el seu canvi físic | Europa Press

Aquell dia, Alba Díaz va confessar que no li agraden "les comparacions" ni que "t'encasellin pel físic". Encara que, això sí, també va deixar clar que el seu pes i el seu cos no és una cosa que "l'estressi" o li "llevi la son".

Cosa que, segons sembla, ha canviat completament. I és que, des de fa algun temps, diversos dels seus seguidors d'Instagram s'han adonat d'un detall: la seva pèrdua de pes evident.

Per això, i després de rebre diverses preguntes relacionades amb aquest tema, Alba Díaz ha decidit donar la cara públicament. A través de les xarxes socials, la filla de 'El Cordobés' ha revelat els vertaders motius que s'amaguen darrere de la seva transformació.

Alba Díaz se sincera sobre el seu físic: “M'hauria encantat perdre pes portant una vida sana”

Alba Díaz revela les raons de la seva baixada de pes. Tot i això, i al contrari del que molts pensaven, darrere d'aquest canvi s'amaga una trista i delicada història personal. I és que, segons ella mateixa ha confirmat, l'exercici i la dieta no han estat els causants de la seva transformació.

Fa uns dies, la filla de 'El Cordobés' va acudir al seu perfil d'Instagram per resoldre tots els dubtes que s'hi havien generat. Per això, i després de la insistència per part de diversos dels seus seguidors, la 'influencer' va decidir fer un pas endavant.

A través de les històries de la xarxa social, Alba Díaz va parlar sobre la seva recent pèrdua de pes. Després d'assegurar que aquest tema és “personal i relatiu”, no va tenir cap problema a revelar què és el que ha provocat el seu canvi físic.

Storie de Alba Díaz a Instagram contestant un seguidor sobre la pèrdua de pes
Alba Díaz relata un dur episodi de la seva vida | Instagram, @albadiazmartin

“M'hauria encantat perdre pes portant una vida sana i no per estar trista per certes coses i que no m'entrés ni aire al cos”, va deixar clar la 'influencer'.

A més, Alba Díaz va voler puntualitzar que, de vegades, es comet “l'error de dir-li a una persona: «Que prima estàs, com ho has fet?”. Cosa que, segons ella, de vegades està fora de lloc, ja que, potser, “estigui passant per una situació que l'està consumint”.

Tot i això, i abans de posar fi a la seva confessió, la filla de Vicky Martín Berrocal va voler tranquil·litzar els seus més de 356 000 seguidors. Per això, va assegurar que, gràcies a portar un estil de vida més saludable, ha aconseguit recuperar-se del tot.

“Avui, gràcies a Déu, estic feliç. He curat i he tornat al meu pes normal, intentant mantenir-lo amb esport i menjant sa”, va afegir alba Díaz al final de les seves declaracions.

Storie de Alba Díaz a Instagram fent exercici al gimnàs el 19 de setembre de 2023
Alba Díaz continua mantenint un estil de vida saludable | Instagram, @albadiazmartin

Dimecres passat, 20 de setembre, dies després d'aquesta confessió, la 'influencer' va tornar a les històries del seu perfil d'Instagram amb unes imatges noves i inesperades. S'hi pot veure la noia amb diversos dels seus companys del gimnàs.

I és que tot apunta que, aquell dia, Alba Díaz va decidir provar una nova rutina d'exercici. “Primera vegada que faig una cosa així, és clar que estic rovellada”, va escriure en aquesta publicació.