Muntatge de José Fernando Ortega i Fidel Albiac seriosos amb la mirada fixa

GENT

Fidel Albiac té una nova oportunitat per demanar perdó a José Fernando Ortega

Fidel Albiac té a les seves mans l'ocasió perfecta per reconciliar-se amb José Fernando Ortega després de saber-se l'última hora del seu cunyat

Fidel Albiac i José Fernando Ortega tenen a les seves mans l'ocasió perfecta per propiciar un acostament. Encara que en el passat van mantenir una estreta relació, amb el temps, les polèmiques familiars van acabar separant-los.

Tot i això, sempre ha existit un gran afecte que ha estat inalterable malgrat el distanciament. Aquest afecte podria ser la clau perquè Fidel demani perdó a José Fernando, ara que s'ha sabut que tornarà a ser pare. El fill d'Ortega Cano amplia la família i és el moment perfecte per unir tothom.

Fidel Albiac i la seva oportunitat per demanar perdó a José Fernando Ortega: el seu cunyat serà pare de nou

José Fernando Ortega sorprenia aquest dimecres amb la notícia de la seva nova paternitat amb Michu. Justament quan el cunyat de Fidel Albiac havia refet la seva vida amb una altra noia, un nou nadó arriba a la família.

Una notícia inesperada que ha enxampat tothom per sorpresa i que torna a situar la família al focus mediàtic. L'arribada d'un nadó sempre és motiu de celebració i, aquesta vegada, l'oportunitat perfecta per lligar caps.

Primer pla de José Fernando Ortega amb la cara seriosa
José Fernando serà pare per segona vegada amb Michu | GTRES

Fidel té davant seu l'ocasió per demanar perdó a José Fernando i propiciar un acostament ara que tornarà a ser pare. En el passat, van tenir una relació estreta i el sevillà va ser un dels grans suports del seu cunyat quan va morir Rocío Jurado. De fet, Rocío va confessar com n'era de bona la relació entre ells al seu documental.

"Tinc records meravellosos de José Fernando fent trastades amb el seu cunyat", ha recordat la filla de 'La más grande'. Encara que actualment la relació no és tan idíl·lica, aquests moments continuen pesant a la seva memòria.

Primer pla de Fidel Albiac amb rostre neutre a la preboda de Raúl Prieto i Joaquín Torres
Fidel pot aprofitar la paternitat de José Fernando per trucar-li | GTRES

Tant és així que fins i tot José Fernando va confessar el seu desig de fer les paus i tornar a trobar-se. "La meva porta la té oberta", va afirmar a finals d'any quan va anar a un partit de futbol benèfic a l'estadi Metropolitano de Madrid.

Ara que tindrà un segon fill, Fidel pot aprofitar la bona nova per trucar-li i demanar-li disculpes per tots aquests anys distanciats. Una oportunitat perfecta per deixar el passat enrere i començar des de zero.

Fidel Albiac i José Fernando Ortega, més a prop que mai de la reconciliació

La dona de Fidel sempre ha mostrat un to conciliador i gairebé maternal quan ha recordat José Fernando. En el seu últim documental va aprofundir en la relació amb ell dedicant-li només bones paraules.

El va qualificar de ser "un noi supernoble" i el va apartar de totes les polèmiques protagonitzades per la resta de la família mediàtica. "És el millor, amb moltíssima diferència", va assenyalar. Aquesta visió que comparteixen ella i Albiac és clau perquè el jove sigui el primer a reconciliar-se amb Rocío.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco a la inauguració del monument de Pedro Carrasco
Rocío i Fidel sempre han parlat bé de José Fernando | GTRES

Sobretot, perquè el germà de Gloria en té la mateixa percepció i continua mostrant-se proper al matrimoni. Ho ha demostrat quan li han preguntat sobre Rocío i Fidel, deixant la porta oberta a una reconciliació.

Ara que passa més temps fora del centre on va ser ingressat, el fill d'Ortega acapara l'interès mediàtic. Continua mantenint les distàncies de les polèmiques familiars malgrat ser conscient de tot allò que ha esdevingut des del seu ingrés.

Muntatge de José Fernando Ortega seriós amb una jaqueta grisa i negra i Fidel Albiac seriós amb una camisa blava
Fidel i José Fernando van tenir una bona relació en el passat | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Se n'ha parlat extensament, però el jove no guarda rancor, demostrant-hi la seva bona disposició. Sens dubte, José Fernando és molt diferent de la resta de la família i això facilita les coses de cara a la reconciliació.

De la seva pròxima paternitat de segur que tothom parlarà i veurem si ajuda que Fidel faci el pas més esperat. Entre ells hi ha temes pendents que cal resoldre i ara és l'oportunitat perfecta.

➡️ Gent

Més notícies: