Muntatge d'Edmundo Arrocet somrient amb una americana de ratlles i una camisa groga, una conversa i uns cors roses
GENT

Edmundo Arrocet confessa el curiós sobrenom que ha posat a la seva xicota de 28 anys

Edmundo Arrocet reapareix públicament el mateix dia que es confirma la seva nova relació. Moment en què ha revelat l'apel·latiu que ha posat a la seva xicota

Edmundo Arrocet torna a convertir-se en un dels protagonistes de la premsa social espanyola després de confirmar-se la nova relació sentimental. Segons ha transcendit, l'humorista ha tornat a creure en l'amor gràcies a una dona 44 anys menor que ell, a qui afectuosament anomena "la londinenca".

Edmundo ha públicament reaparegut per assistir a l'estrena de l'obra La curva de la felicidad. Esdeveniment que s'ha celebrat hores abans que Diez Minutos hagi posat a la venda el seu últim número, en què apareix amb la seva xicota de 28 anys.

Muntatge d'Edmundo Arrocet amb la revista 'Diez Minutos' en què surt amb la seva nova xicota

Durant aquest esdeveniment social, els mitjans de comunicació que hi han acudit han tingut l'oportunitat de parlar uns minuts amb Edmundo Arrocet.

Després d'assegurar que està "molt bé" i que està passant per un bon moment personal, el còmic no ha tingut problemes a parlar sobre la seva situació sentimental actual.

Tant és així que, quan un dels reporters li ha preguntat si torna a estar enamorat, Edmundo Arrocet ha estat molt clar sobre això. I encara que no ha confirmat que es tracti d'una relació estable, el xilè ha assegurat entre rialles que té "una londinenca, com el que no vol la cosa".

Edmundo Arrocet revela com es refereix a la seva xicota de 28 anys: "la londinenca"

Durant el corresponent photocall de la comèdia La curva de la felicidad, Edmundo Arrocet s'ha pronunciat sobre la seva nova relació sentimental amb una noia de 28 anys.

Encara que ha intentat evitar per tots els mitjans posar una etiqueta a la seva nova il·lusió, aquest còmic xilè ha confirmat aquesta informació. A més, no ha tingut objeccions a referir-s'hi com "la londinenca", sobrenom que ha utilitzat per no revelar el seu nom de pila real.

Edmundo Arrocet amb rostre neutre, un vestit amb coll alt verd i ulleres blaves

A més, Edmundo Arrocet no ha tingut cap problema a parlar sobre l'últim conflicte que ha tingut amb les Campos arran de la seva darrera i incendiària entrevista. El 4 d'octubre passat, i després de mesos en un segon pla, el xilè va trencar el seu silenci a través d'una entrevista per a Diez Minutos.

Durant aquesta exclusiva, l'actor va parlar, entre altres coses, de la complicada relació que manté actualment amb les Campos i dels seus plans de futur amb María Teresa.

No obstant això, el que més va doldre a les germanes va ser que Edmundo assegurés que no visitaven la seva mare tant com deien. "En sis anys, Terelu va anar a casa unes 10 vegades i Carmen ni això".

Muntatge de fotos de Terelu Campos i Carmen Borrego, filles de María Teresa Campos, tots dos amb rostre seriós

Ara, i després d'assegurar que tota aquesta polèmica ja està "més tranquil·la", Edmundo Arrocet ha volgut sincerar-se davant els mitjans sobre aquesta "tempesta mediàtica":

"Això és per temporades.[…]Per descomptat que em dol… El que passa és que cal dir la veritat. La veritat jo la vaig dir, i perquè vaig dir que van anar a visitar poques vegades María Teresa, es van enfadar".

En aquest moment, Edmundo Arrocet ha deixat clar que no es penedeix d'allò que va dir i que no entén la reacció que van tenir, ja que només va dir “la veritat”:

"Em dol que hagin parlat malament de mi i que diguin que soc el pitjor que li ha passat a la seva mare…". Tot i això, no té cap problema a "saludar" les germanes Campos si es troba amb elles.

➡️ Gent

Més notícies: