Fotomuntatge d'Andrés Iniesta amb una imatge de la seva filla i una emoticona amb cors
GENT

Andrés Iniesta emociona amb una preciosa foto de la seva filla: com dues gotes d'aigua

Andrés Iniesta té una preciosa i envejable família que el recolza i l'acompanya en cadascuna de les seves decisions


Andrés Iniesta està d'enhorabona. L'ex del Barça té una família envejable que el recolza i l'acompanya en cadascuna de les decisions. Així ho veiem a les seves xarxes socials, on el futbolista, de vegades, aprofita per presumir dels seus éssers estimats.

Andrés Iniesta i Anna Ortiz es troben vivint al Japó. No ha de ser fàcil estar lluny de la seva terra i encara menys dels seus familiars i amics. Tot i això, gràcies als seus fills, han creat la seva nova llar al continent asiàtic.

Andrés Iniesta: els seus fills i totes les fotografies

Andrés Iniesta i Anna Ortiz són pares de cinc fills. Valeria (11 anys), Paolo (8 anys), Siena (5 anys), Romeo (3 anys) i, finalment, Olympia, la qual va néixer el 26 de febrer del 2023. I és que fa tan sols dos dies que la petita va complir el seu primer any de vida.

Tot apunta que Andrés Iniesta és un gran pare, a més d'estar immensament orgullós de tots els fills. Així ho demostra amb les imatges compartides a través del seu compte d'Instagram, on podem seguir els passos de la seva família més que nombrosa.

Andrés Iniesta emociona amb una foto de la seva filla

Andrés Iniesta, aprofitant l'aniversari d'Olympia, la seva filla petita, no ha dubtat a felicitar-la públicament. D'aquesta manera, ha compartit una preciosa foto de la nena amb tots els seus seguidors i seguidores. A més, ha cridat l'atenció la gran semblança entre el pare i la filla.

Com hem dit anteriorment, la filla menor d'Andrés Iniesta i Anna Ortiz ha complert el seu primer any. A la instantània, Olympia apareix vestida de color rosa, somrient i fent el gest del número u amb la mà. I és que no hi ha dubte que sembla una nena molt riallera i simpàtica.

La publicació, que ja compta amb més de 60.000 likes i gairebé 300 comentaris, s'ha omplert de paraules boniques. Andrés Iniesta compta amb un exèrcit de seguidors, els quals no han pogut evitar desitjar-los el millor tant a ell com als seus éssers estimats.

Ara, a Andrés Iniesta només li queda veure créixer els seus fills amb la seva dona i gaudir-ne. Que com solen dir els més grans: "El temps vola". Així que cal aprofitar-lo al màxim.

➡️ Gent

Més notícies: