Fotomuntatge d'Àlex Tous, nét de Salvador Tous i Rosa Oriol

GENT

El famós membre de l'imperi Tous que surt a TV3 i té dues mares

Coneixem pocs detalls de la vida personal d'una de les famílies més poderoses de Catalunya, per això us parlem d'un dels hereus de Tous

Qui s'hagués imaginat que un simple osset hagués portat la família Tous a crear un imperi multimilionari. La marca de joieria catalana compta amb 702 botigues a 53 països. A més a més d'unes vendes de milions d'euros.

Com a curiositat, l'os de Tous va ser creat l'any 1985. Un símbol que ja forma part de la indústria de les joies i el luxe. Cal recordar que l'empresa familiar va sorgir ara fa 100 anys en una rellotgeria de Manresa, a la província de Barcelona.

Així i tot, coneixem pocs detalls de la vida personal d'una de les famílies més poderoses de Catalunya. Àlex Tous, de 20 anys, és un dels hereus de l'imperi català. És el net més conegut de Salvador Tous i Rosa Oriol, ja que és influencer i una cara habitual a TV3.

Àlex Tous, fill de dues mares

Àlex Tous va néixer el 2003 a Manresa. És el fill gran de Laura Tous, consellera executiva de TOUS KAOS, i Nina Pont, presidenta del Club de Bàsquet Femení Manresa. A més, Laura Tous i Nina Pont van tenir una filla més anomenada Paula, de 17 anys.

Laura Tous i Nina Pont ja fa anys que es van separar, no obstant això, els motius de la seva ruptura es desconeixen. La família Tous és molt discreta pel que fa a la seva vida privada, però, Àlex Tous, s'ha convertit en tota una estrella.

Al net dels creadors de l'imperi Tous no li va gens malament, ja que té més de 25.000 seguidors a Instagram. Mentre que a TikTok, Àlex Tous acumula 185.000 fidels. Va començar a crear contingut des de molt jove i s'està convertint en un dels influencers catalans amb més projecció.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Àlex Tous ja és una cara coneguda a TV3

Gràcies a la seva feina a les xarxes socials, la televisió pública de Catalunya ha obert les portes a Àlex Tous. El net de Salvador Tous i Rosa Oriol, ha col·laborat diverses vegades en alguns espais d'EVA, la plataforma juvenil de 3cat. A més, Àlex Tous és tot un emprenedor.

Potser li vindrà de família, ja que el jove ha creat la marca roba Heaven&Hell BCN. Gràcies a l'esperit empresarial, el qual portes a les venes, i al seu treball a les xarxes socials, el noi és tot un partidàs.