Muntatge d'Eva González amb la seva germana Maria, totes dues somrient i amb una icona d'una cara sorpresa

GENT

María González, la germana d'Eva González que ha presenciat un succés inoblidable

Eva González ha estat acompanyada per la seva germana mentre rebia la Bandera d'Andalusia, un premi molt especial per a ella

Eva González ha viscut un succés inoblidable a Sevilla, on ha rebut la bandera d'Andalusia. Ha triat dues persones molt especials per passar aquest dia amb ella: la seva mare Encarna i la seva germana María González. Aquesta última té cinc anys menys que ella i en el seu moment va guanyar molt de protagonisme a les xarxes socials.

María González va felicitar Eva pel seu aniversari de manera pública i aquest gest la va convertir en una estrella d'Instagram. És empresària, està casada i ha format una família bonica, sempre comptant amb el suport d'Eva. La va definir com "la meva altra meitat" i va quedar clar que entre elles hi havia una unió especial.

Eva González somrient amb un vestit llarg i amb coll alt beix i marró
Eva González ha rebut un nou premi | Europa Press

Eva González ha volgut que la seva familiar l'acompanyés aquest dia tan important, un dia que no oblidarà mai. Visiblement emocionada, li ha dedicat el premi al seu pare i al seu fill Cayetano. Tot i que intenta mantenir les distàncies, Eva ha estat molt generosa i ha obert el seu cor.

Eva assegura que no esperava rebre aquest guardó tan important. La seva germana María ha estat testimoni de tot i també ha presenciat el bonic discurs que ha fet la presentadora.

"Estic molt bé, molt feliç de poder celebrar aquest dia tan bonic a la meva terra, amb tots els andalusos i amb una decoració tan bonica com aquesta. No m'ho esperava per res i la veritat és que estic molt contenta perquè és un premi molt bonic a la projecció d'Andalusia per tot arreu i jo em sento andalusa sempre". Aquestes són les paraules d'Eva que tant ha aplaudit la María.

María, el gran suport d'Eva González

María González té la seva empresa i la seva trajectòria no té res a veure amb la d'Eva. Tot i això, també ha estat molt reeixida i ha pogut collir grans triomfs en el terreny laboral.

Primer pla d'Eva González com a presentadora dels assalts de La Voz
Eva González està en un gran moment | Atresmedia

L'empresària ha estat amb la seva mare Encarna, que no s'ha volgut perdre el moment tan bonic que ha viscut Eva González. La comunicadora ha explicat el motiu pel qual no podia organitzar una festa després de rebre aquest guardó que li ha fet tanta il·lusió.

"Celebració poca perquè he d'anar a recollir el meu nen a l'escola, però quan acabem aniré a passar la tarda amb ell i li inculcaré com n'és d'andalús, que ja ho sap, però bé", ha comentat Eva González.

➡️ Gent

Més notícies: