Muntatge d'un primer pla de Rocío Carrasco seriosa amb ulleres de sol i blazer de ratlles blanca i rosa i una imatge de María Teresa Campos somrient en blanc i negre
GENT

Els 3 moments a la missa de María Teresa Campos que han deixat muda Rocío Carrasco

Els éssers estimats de María Teresa Campos s'han reunit a Pozuelo de Alarcón (Madrid) per retre-li un nou homenatge

Nou mesos després de la seva mort, els éssers estimats de María Teresa Campos s'han reunit aquest dilluns, 17 de juny. I ho han fet per assistir a la missa que les seves filles han organitzat per commemorar el que seria el seu 83è aniversari.

A les 20:00, tots els assistents han acudit a l'església de Santa María de Caná, situada a la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón, per ser presents en aquest homenatge.

María Teresa Campos somrient quan va rebre la Medalla d'Or del Mèrit del Treball, a Madrid (2017)

Com era d'esperar, a més de la família, figures tan conegudes com Kike Calleja o Rocío Carrasco han volgut acompanyar les Campos aquest dia tan especial. Acte privat ha estat ple de moments que han deixat sense paraules la filla de 'La más grande'.

El que més ha cridat l'atenció d'aquesta missa a María Teresa Campos ha estat l'enuig monumental de les dues filles, Terelu Campos i Carmen Borrego. Tal com ha transcendit, les germanes no esperaven que aquest homenatge transcendiria als mitjans de comunicació.

Malestar que la mateixa Alejandra Rubio s'ha encarregat d'expressar, hores abans, a Así es la vida: “No entenc qui ha explicat això. No és un homenatge ni res d'això, és una cosa de la família que no calia saber”.

Rocío Carrasco seria mirant cap avall amb ulleres de sol i vestit de ratlles rosa i blanc

Unes altres de les persones que s'han volgut pronunciar sobre aquesta filtració ha estat Rocío Carrasco. Després d'assegurar que troba a faltar María Teresa Campos “cada dia”, l'empresària ha estat molt clara sobre això. "Entenc que Terelu estigui molesta si això era una cosa que no s'havia de filtrar", ha afegit a continuació.

Tot i això, l'enuig de les germanes Campos no ha estat l'únic destacable. A més, i encara que la majoria dels éssers estimats de la presentadora han estat presents, aquest homenatge ha estat marcat per diverses absències. Entre elles, la de Gustavo Guillermo i el seu net, José María Almoguera.

La missa pel 83è aniversari de María Teresa Campos ha estat marcada per dues grans absències

Actualment, Carmen Borrego no manté cap mena de contacte amb el seu fill, José María Almoguera. Ara bé, el que menys esperaven la resta d'assistents era que el jove no fos present en aquest dia tan especial.

Un altre dels noms que s'han sumat a la llista d'absències ha estat el de Gustavo Guillermo. Tal com hem pogut veure, el xofer i mà dreta de María Teresa Campos tampoc ha estat present en aquest homenatge. Cosa que ell mateix s'ha encarregat d'explicar.

Muntatge de José María Almoguera seriós en caçadora negra i motxilla a l'esquena i Gustavo Guillermo seriós amb ulleres de sol, el mòbil a l'orella i una armilla marró

Segons ha assegurat a TardeAR, no ha rebut cap invitació per part de les germanes Campos. També ha aprofitat per confirmar que a Belén Rodríguez tampoc l'han avisada:

“Entenc que no m'invitin, a una la tinc bloquejada i amb l'altra no em parlo. Però no entenc que no enviïn un missatge a Belén, que era com una filla per a Teresa”.

A més, i davant d'aquesta situació, Gustavo Guillermo ha confirmat davant les càmeres del programa de Telecinco que pensa celebrar el 83è aniversari de María Teresa Campos a la seva manera. “Jo demà faré una missa, hi pregaré i no se n'assabentarà ningú”, ha afegit a continuació.

Finalment, un altre dels detalls que més ha cridat l'atenció de Rocío Carrasco ha estat l'homenatge particular que ha retut Alejandra Rubio a la seva àvia.

Com tots sabem, María Teresa era una gran apassionada de la moda, afició que compartia amb la seva neta. Per això, la influencer ha decidit acudir a aquesta missa amb un look que perfectament podria haver lluït la comunicadora.

La col·laboradora de televisió ha optat per un llaç negre a manera de corbata adornat amb un fermall brillant. Peça que ha combinat amb una brusa blanca, americana a quadres i pantalons texans.

➡️ Gent

Més notícies: