Fotomuntatge d'Arantxa Sánchez Vicario i Helena García Meleroo
GENT

Qui és l'ex d'Helena García Melero que va estar casat amb Arantxa Sánchez Vicario

Helena García Melero, presentadora de TV3, i Arantxa Sánchez Vicario han estat casades amb el mateix home

Joan Vehils, un nom conegut en el periodisme esportiu espanyol, no només ha destacat en la seva carrera professional, sinó que també ha estat protagonista en l'esfera personal. I és que ha estat casat amb dues dones famoses: Arantxa Sánchez Vicario i Helena García Melero.

Vehils no només ha estat al cim de la carrera professional, sinó que també ha estat objecte d'atenció per la seva vida personal. La seva relació amb Arantxa Sánchez Vicario i el seu posterior matrimoni amb Helena García Melero han estat temes recurrents a la premsa del cor.

Joan Vehils també va estar casat amb Arantxa Sánchez Vicario

Abans del seu matrimoni amb Melero, Joan Vehils va estar casat amb Arantxa Sánchez Vicario, una de les tenistes més importants de la història. Arantxa va aconseguir el cim del tenis als 90, guanyant múltiples Grand Slams i portant Espanya a la glòria a la Copa Federació.

El matrimoni entre Joan Vehils i Arantxa Sánchez Vicario va ser un dels esdeveniments socials destacats de l'època. Es van casar el 2000, en una cerimònia que va atreure l'atenció de mitjans i aficionats a l'esport. Tot i això, es van divorciar el 2001.

Imatge d'Arantxa Sánchez Vicario

Les raons darrere de la seva separació mai no es van discutir públicament en detall, però l'impacte de la vida sota el focus de l'atenció pública i les exigències de les carreres de tots dos podrien haver estat factors contribuents.

Després de la separació d'Arantxa Sánchez Vicario, Joan Vehils va trobar l'amor amb Helena García Melero, una de les presentadores estrella del canal autonòmic català. Helena García Melero ha conduït programes de gran audiència com Els Matins i actualment Tot es mou.

Imatge d'Helena García Meleroo i el seu exmarit

Helena García Melero i Joan Vehils tenen tres fills en comú

Helena García Melero i Joan Vehils tenen tres fills en comú: la Maria, la Blanca i el Joan, el més petit. Tots tres, encara que són força desconeguts, s'han pogut veure a les xarxes socials dels seus pares, que han compartit algunes imatges amb els petits.

En una entrevista amb Eloi Vila, la presentadora reconeixia que els dies que no està amb els seus fills són els que més li costen. "És una cosa que no puc superar i que ho porto a dins... Però bé, vaig fent", confessava.

I és que no hi ha dubte que Helena García Melero sent un profund orgull pels seus tres fills. A més, la de Barcelona sempre els intenta protegir, ja que no ha de ser gens fàcil conciliar la vida pública amb la familiar.

➡️ Gent

Més notícies: