Fotomuntatge de Xavi Coral de TV3 amb una imatge de la seva dona
GENT

La confessió íntima de Xavi Coral sobre la seva dona que no deixarà indiferent ningú

Xavi Coral, presentador del 'TN Migdia' del canal autonòmic català, i Meritxell Antigua fa 27 anys que estan casats

Xavi Coral, un dels presentadors més estimats de TV3, ha emocionat recentment els seus seguidors amb el seu nou projecte personal. El periodista, conegut pel seu treball al TN Migdia amb Raquel Sans, ha publicat el seu primer llibre titulat Aprendre a esquivar les bales.

En aquesta obra, Coral ret homenatge als seus avis, que van viure la Guerra Civil Espanyola i la posterior repressió franquista. El llibre es basa en els escrits diaris del seu avi durant aquests temps tumultuosos i en l'espera constant de la seva àvia.

Xavi Coral ha novel·lat aquests records, creant una història que promet commoure els lectors. Aquest debut literari no mostra només una faceta desconeguda del presentador, sinó que també serveix per mantenir viva la memòria històrica d'una generació marcada per la guerra.

Imatge de Xavi Coral somrient

Les sorprenents declaracions de Xavi Coral sobre la seva dona

Tot i això, el presentador de la televisió pública de Catalunya no és notícia per la seva obra. Si no per unes paraules sorprenents relacionades amb la seva parella, Meritxell Antigua. Hem pogut sentir parlar el català sobre la seva dona com mai no ho havia fet abans.

La ronda perversa, conduït per David Balaguer i Josep Moragas, s'està convertint en un dels podcasts de l'any. Els convidats són majoritàriament del món de la comunicació i destaca per tractar temes poc habituals en entrevistes convencionals.

D'aquesta manera, tot apunta que parlar sobre qüestions una mica espinoses és la clau del seu èxit. Xavi Coral ha estat un dels seus últims convidats i el cert és que el periodista no ha tingut cap problema en revelar alguns secrets de la seva relació.

Imatge d'Instagram de Xavi Coral amb la dona

"Quina és la confessió que vas comunicar a la teva parella que més li va costar assumir?", pregunta David Balaguer. En aquest sentit, les declaracions de Xavi Coral han estat totalment inesperades. El presentador ha manifestat el què no li agrada d'ell a la seva dona.

"A mi m'agrada portar slips i a la meva dona no li agrada. Troba més sexy l'altre. Vol que porti un altre tipus, que no és el tanga, afortunadament, el bòxer, tampoc el suelto, que pel meu gust és incomodíssim", comença el de Terrassa.

"Per entendre'ns, m'agrada tenir la cosa ben subjectada, i l'slip és el que garanteix més subjecció. Hi ha aquells slips que tenen una mica de pantalons, bòxer, que és com un culotte, a l'hora de fer fotos, quedes més bé. Avui porto slip", conclou.

Xavi Coral: la seva història d'amor amb Meritxell Antigua

En una entrevista del ja cancel·lat programa Islàndia a RAC1 presentat per Albert Om, Xavi Coral va compartir la seva preciosa història d'amor. Xavi Coral i Meritxell Antigua ja fa 32 anys que són parella i tenen un gos anomenat Walter.

"A l'hivern del 91-92 érem un grup d'amics de Terrassa. Vuit nois de 20 anys sortíem de nit els caps de setmana, i un del grup va trobar xicota", va començar la cara visible del TN Migdia.

Fotografia de Xavi Coral presentant el 'Telenotícies Migdia' de TV3 amb un mig somriure

Com que la xicota del seu amic volia tenir amigues dins del grup, tots es van proposar conèixer una noia aquella mateixa nit. I ho van aconseguir. Tot i això, el fort d'aquesta història és que tots es van acabar casant amb les noies que van conèixer aquella nit de festa.

"Vam tornar tots al cap d'una hora i tots vam tornar amb una noia", va confirmar. "Tots ens vam acabar casant amb les noies que vam portar aquella nit". Una història completament insòlita alhora que bonica.

➡️ Gent

Més notícies: