Fotomuntatge de Carles Costa i Toni Cruanyes
GENT

Surten a la llum les edats de Toni Cruanyes i Carles Costa de TV3: sorprendrà molts

Sorpresa majúscula a la televisió pública de Catalunya: Toni Cruanyes i Carles Costa tenen la mateixa edat

La televisió catalana, TV3, ha estat testimoni de l'evolució de dos dels presentadors més estimats: Toni Cruanyes i Carles Costa. Tots dos periodistes han deixat empremta a l'àmbit informatiu amb les seves trajectòries. Però hi ha una dada molt curiosa: tots dos tenen la mateixa edat!

La coincidència de les seves edats és només un detall curiós a les seves vides. Però ressalta com dos periodistes de la mateixa generació han pogut aportar tant a la televisió. Toni Cruanyes i Carles Costa no només comparteixen la mateixa edat, sinó també la passió pel periodisme.

Imatge d'Instagram de Toni Cruanyes on apareix al costat de Carles Costa i Ariadna Oltra

Sorpresa per l'edat de Toni Cruanyes i Carles Costa

Toni Cruanyes va néixer el 8 de setembre de 1974 a Canet de Mar. Es va graduar en Periodisme i Ciències Polítiques, i ha treballat en diverses àrees de la comunicació, tant a premsa escrita com a televisió.

La seva carrera a TV3 és extensa i variada, destacant com a corresponsal a París i després a Londres. Tot i això, és més conegut pel seu rol com a presentador del Telenotícies Vespre, l'informatiu més vist de la cadena, on s'ha guanyat l'afecte i la confiança del públic.

Toni Cruanyes a casa seva i la seva filla Joana de fons

Carles Costa, també nascut el 1974, és un altre pilar fonamental dels informatius de TV3. Va començar la seva carrera als mitjans de comunicació a una edat primerenca i, igual que Toni Cruanyes, ha tingut una trajectòria internacional.

Costa va treballar com a corresponsal a París i Londres, i ha estat presentador de programes com Trinxeres i Els Matins. La seva incorporació al Telenotícies Vespre per cobrir les absències de Cruanyes ha estat ben rebuda per l'audiència.

El més interessant de les seves carreres és com tots dos han recorregut camins paral·lels però complementaris. Toni Cruanyes ha estat una figura constant al TN Vespre. Mentre que Carles Costa ha demostrat la seva versatilitat en diferents programes i cobrint el seu company.

Imatge de Carles Costa al 'TN Vespre' de TV3

Toni Cruanyes i Carles Costa tenen 49 anys

A més dels seus èxits professionals, tots dos han tingut moments personals destacats. Toni Cruanyes, per exemple, és conegut pel seu activisme a favor dels drets LGTBIQ+. De fet, ha compartit aspectes de la seva vida, incloent-hi el matrimoni amb Eugeni Villalbí.

Per part seva, Carles Costa ha parlat públicament sobre els seus desafiaments de salut, com l'operació de pòlips que el va deixar temporalment sense veu mentre presentava Els Matins. Tots dos tenen la mateixa edat: 49 anys.

➡️ Gent

Més notícies: