Muntatge d'Eva González amb rostre neutre, cabells recollits i jaqueta negra, Cristina Pedroche seria amb els cabells recollits i una conversa al costat d'una exclamació
GENT

A Eva González no li tremola el pols en opinar sobre el problema de Cristina Pedroche

Eva González parla sense embuts sobre les darreres confessions que ha fet Cristina Pedroche a través del seu nou llibre

Eva González ha reaparegut aquest dimecres, 12 de juny, per presentar la nova col·lecció d'ulleres de sol d'una coneguda marca. Esdeveniment que ha tingut lloc a la terrassa de l'Hotel Bless de Madrid.

Durant el photocall corresponent de la tarda, la presentadora de televisió no ha tingut cap problema a contestar totes les preguntes de la premsa. Entre elles, una relacionada amb l'enrenou que s'ha generat al voltant de les darreres declaracions de Cristina Pedroche.

Eva González somrient amb unes arracades de cèrcol, vestit blau i unes ulleres de sol a les mans

En la seva última visita a El Hormiguero, la dona de Dabiz Muñoz va promocionar el seu llibre, Gracias al miedo. Obra en què la companya d'Eva González ha relatat com està sent la seva experiència com a mare primerenca.

Ara bé, el que més polèmica ha aixecat ha estat la seva opinió sobre la preparació que reben els sanitaris del nostre país. “Si una llevadora atén unes 20 parteres durant el dia, és impossible que aquesta senyora, quan arribi a casa, tingui temps d'estudiar i continuar formant-se”.

Ara, Eva González no ha tingut cap problema per donar la seva opinió sobre les pors que poden aparèixer quan ets mare. “Hi ha molt mite al voltant del postpart i de tot allò que significa criar un fill. Jo m'he fet una poruga, però una poruga absoluta”, ha assegurat la model.

Muntatge d'Eva González somrient amb unes arracades llargues i brusa verda i Cristina Pedroche somrient amb una camisa blanca

“Ara, amb el nen, amb 6 anys, ja vaig recuperant una mica la meva manera de ser. Abans de tenir un fill era una dona i després de tenir-lo soc una altra. Això cal assimilar-ho, estudiar-ho i plorar-ho”, ha afegit a continuació.

Malgrat que ha evitat per tots els mitjans pronunciar-se sobre la polèmica que s'ha generat al voltant de Cristina Pedroche, Eva González ha deixat entreveure que entén perfectament la seva companya.

Eva González empatitza amb el problema de Cristina Pedroche

Eva González ha assegurat durant la presentació de la nova col·lecció de Sunglass Hut que entén a la perfecció les pors que han sorgit a Cristina Pedroche amb la seva maternitat. Tant és així que ella “abans de tenir un fill era una dona i després de tenir-lo és una altra”.

I encara que amb el temps vas “assimilant” aquesta situació, mai no es perd la por que pugui succeir alguna cosa dolenta al teu fill. Cosa que ha deixat al descobert durant la seva xerrada amb Jaleos del Corazón.

Cayetano Rivera amb un vestit negre i Eva González amb un vestit brillant posant junts

Quan li han preguntat pel futur professional del seu fill Cayetano, Eva González ha estat molt clara sobre això. Tant ella com Cayetano Rivera saben com n'és de perillós i sacrificat el món del toro. Per això, tots dos han arribat a la conclusió que no volen, de cap manera, que el seu fill es dediqui a la tauromàquia.

“Ni el seu pare ni jo volem que sigui torero perquè sabem com és de dur i tot allò que implica. Ell ha de trobar el seu camí i fer alguna cosa que el faci feliç, això és important”, ha assegurat la model.

A més, si en un futur el seu fill li diu que vol ser torero, Eva González té molt clar què farà amb ell. “El tanco en una habitació amb clau o l'envio a Austràlia”, ha afegit entre rialles.

➡️ Gent

Més notícies: