Cadaqués de fons, cara sorpresa emoticona, Josep Palau en un cercle vermell
GENT

El bonic poble de la Costa Brava que va enamorar Josep Palau, la nova aposta de TV3

Josep Palau, la nova estrella de TV3, revela el seu racó favorit a la Costa Brava: Cadaqués

Recentment Josep Palau, la nova incorporació de TV3, ha revelat que el seu lloc favorit és a la Costa Brava. Amb els seus pintorescs paisatges i els seus fascinants pobles, Cadaqués conquereix el cor de tot aquell que el visita. 

Josep Palau en poc temps s'ha fet conegut pel seu contagiós somriure i el seu carisma a la pantalla. Ha estat una bufada d'aire fresc a la cadena catalana.

Josep Palau: La nova estrella de TV3

Josep Palau és periodista i s'ha convertit ràpidament en una de les noves cares de TV3. Des de la seva incorporació a la cadena catalana, ha participat en el programa de Tot es mou.

El periodista ha compartit a l'Instagram una fotografia que ha despertat l'interès dels seus seguidors. A la foto el veiem somrient i amb el mar de fons.

El lloc on sembla estar passant-s'ho d'allò més bé és Cadaqués, a la Costa Brava. Josep Palau ha generat amb aquesta publicació que els seus seguidors tinguin la curiositat de visitar aquest poble preciós.

Cadaqués: Un racó encantador de la Costa Brava

Aquest lloc que és a la Costa Brava, comarca de l'Alt Empordà, roba el cor a tothom que el visita. És famós per la seva bellesa natural i ha estat sempre el refugi d'artistes i escriptors a la recerca d'inspiració.

Les seves cases blanques, carrers empedrats i el vibrant blau de les seves aigües el converteixen en el quadre perfecte. Salvador Dalí va ser un dels artistes que es va enamorar del poble.

Què fer a Cadaqués

És el lloc perfecte on gaudir de les vacances d'estiu, ja que ofereix múltiples activitats per a tots els gustos. Si vols relaxar-te, a la platja de Portlligat gaudiràs de les seves precioses aigües cristal·lines, perfectes per nedar i tenir un moment de pau.

Cadaqués també és conegut per ser la llar de Salvador Dalí durant una llarga etapa de la seva vida. L'esmentada ara Casa-Museu Salvador Dalí és una visita imprescindible per poder entendre l'obra de l'artista.

Cadaqués, a la Costa Brava

Si preferiu relaxar-vos passejant pels seus carrers, podreu observar botigues d'artesania local, galeries d'art i restaurants amb menjar deliciós típic de la regió. També podeu visitar l'església de Santa Maria, un dels grans punts d'interès del poble i que compta amb unes vistes al mar impressionants.

Un destí cultural i natural

A més de ser un lloc que destaca pels preciosos paisatges i la bellesa natural, també celebra diversos esdeveniments, festivals de música, art i tradició local al llarg de l'any.

No ens estranya que Cadaqués hagi robat el cor de Josep Palau perquè tothom que el visita cau rendit als seus peus. Si busques l'escapada perfecta per allunyar-te del tràfec de la ciutat i prendre't uns dies de relax i descans, Cadaqués és el teu lloc.

➡️ Gent

Més notícies: