Muntatge en primer pla amb Eva González i Cayetano Rivera amb una imatge amb el seu fill

GENT

Eva González té un ferm desig per al seu fill en què coincideix amb Cayetano Rivera

Eva González tindria clar que vol que el seu Cayetano Rivera estigui bé, ja que això afecta el fill que tenen en comú

Eva González passa un gran moment professional, i és que acaba de rebre la Bandera d'Andalusia a Sevilla. Un reconeixement molt especial en què la model i presentadora ha estat acompanyada per dues de les persones més importants de la seva vida.

Parlem de la seva mare Encarna i la seva germana María González , que no s'han volgut perdre aquest gran moment en què l'Eva ha volgut obrir el seu cor per complet.

"Estic molt bé, molt feliç de poder celebrar aquest dia tan bonic a la meva terra, amb tots els andalusos i amb una decoració tan bonica com aquesta", reconeixia.

"No m'ho esperava per res i la veritat és que estic molt contenta perquè és un premi molt bonic a la projecció d'Andalusia per tot arreu i jo em sento andalusa sempre", assegurava emocionada.

A més, Eva González també ha aprofitat aquesta oportunitat per parlar sobre el fill que té en comú amb Cayetano Rivera . I és que deixa clar que ell és l'únic amor de la seva vida: "El meu somni més gran és el meu nen i aquí és on bolco el meu cor".

Cayetano Rivera amb un vestit negre i Eva González amb un vestit brillant posant junts
Eva González i Cayetano Rivera, units pel seu fill | Europa Press

Eva González i el desig per al seu fill amb Cayetano Rivera

De fet, la model donava a entendre que no podria organitzar una celebració després de rebre aquest important guardó perquè li tocava anar a buscar el seu nen a l'escola. "Quan acabem aniré a passar la tarda amb ell i li inculcaré com n'és d'andalús, que ja ho sap, però bé", donava a entendre.

Tot i que aquest no és l'únic detall que ens explicava sobre el petit, i és que pel que sembla a Eva González no li faria cap gràcia que el seu fill segueixi el mateix camí que Cayetano al món del toreig.

"No, no. El meu fill coneix el món del toro, però no serà torero", donava a entendre Rivera fa uns dies. Alguna cosa, pel que sembla coincidir amb el seu ex.

Cayetano Rivera de torero en una plaça de bous amb la capota mig estirant
Cayetano Rivera no vol que el seu fill sigui torero | GTRES

"Estic súper d'acord amb Cayetano que el nostre fill no segueixi els seus passos", sentenciava decidida Eva. I és que malgrat la seva dolorosa ruptura, tots dos tenen clar que el petit és la seva prioritat més gran.

A més, Eva González sempre ha desitjat el millor al torero, ja que tal com donava a entendre la seva germana Maria, "com millor estigui Cayetano, millor estarà el seu fill".

Cayetano Rivera travessa un gran moment amb Maria Cerqueira, l'amor del qual cridava als quatre vents coincidint amb el dia de Sant Valentí.

➡️ Gent

Més notícies: