Muntatge de Cayetano Rivera amb el seu fill en camises blanques, María Cerqueira somrient i un emoji enamorat

GENT

El gest tendre de Cayetano Rivera amb el seu fill que enamora María Cerqueira

Cayetano Rivera té un gest bonic amb el seu fill durant la seva intervenció a la fira taurina de Moralzarzala

Cayetano Rivera ha tingut un gest emotiu amb el seu fill durant la seva última intervenció pública. Aquest dissabte, 17 de febrer, l'actual parella de María Cerqueira ha acudit a una 'corrida' celebrada a la localitat de Moralzarzala a favor de la societat espanyola de cirurgia taurina.

Moment en què Cayetano no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de dedicar-li un dels toros al nen, fruit del seu matrimoni amb Eva González.

Muntatge de Cayetano Rivera amb els llavis estrets i María Cerqueira mirant de banda
Cayetano Rivera, parella de María Cerqueira, té un gest bonic amb el seu fill | e-noticies.cat, GTRES, Instagram, @maria_cerqueira_gomes

Aquesta fira taurina s'ha celebrat a aquest municipi situat a la Sierra de Guadarrama de Madrid. Esdeveniment al qual Cayetano Rivera no ha anat sol. Segons hem pogut veure, el xicot de María Cerqueira s'ha presentat a la plaça de toros amb el seu fill de 5 anys.

El nen ha arribat de la mà del seu pare i vestit amb una jaqueta de color verd. Durant la jornada, el torero ha delectat tots els allí presents amb els seus dots per a la tauromàquia. Tanmateix, el que més ha cridat l'atenció ha estat el gest tendre que ha tingut amb el seu fill, el qual compleix 6 anys el pròxim 4 de març.

Cayetano Rivera amb rostre somrient torejant en la plaça de toros de València
Cayetano dedica un dels toros de la tarda al seu fill | Europa Press

En senyal d'amor i afecte, la parella de María Cerqueira ha brindat un dels toros al jove. Cayetano Rivera li ha llançat des de l'arena un barret, objecte que el seu fill ha agafat des de les grades.

Després de finalitzar la feina, el torero no ha tingut cap problema a atendre totes les preguntes de la premsa. Moment en què ha parlat, entre altres coses, de la seva retirada de la tauromàquia o del futur del seu fill dins aquest ofici.

Cayetano Rivera té un gest emotiu amb el seu fill que ha aconseguit enamorar María Cerqueira

Cayetano Rivera s'ha convertit en un dels grans protagonistes de la fira taurina que s'ha celebrat a la localitat madrilenya de Moralzarzala. I tot gràcies al gest emotiu que ha tingut amb el fill.

Durant la feina, Cayetano ha dedicat un dels toros al petit, moment que no ha passat desapercebut per als mitjans de comunicació que eren a la plaça.

Primer pla de Cayetano Rivera a la Corrida Picassiana de Málaga
Cayetano Rivera parla del futur del seu fill dins el toreig | Europa Press

Per això, en acabar la seva exhibició, un reporter d'Europa Press ha preguntat a Cayetano Rivera si havia portat el fill a la plaça perquè aprengués el seu ofici.

Ara bé, la resposta de la parella de María Cerqueira ha estat molt clara: "No, no. El meu fill coneix el món del toro, però no serà torero".

A més, aquesta agència de notícies ha preguntat al torero per la seva retirada del toreig, ja que es rumoreja que podria passar d'aquí a tres o quatre anys. "Bé, quatre em semblen massa ja, no ho sé, ja ho veurem", ha assegurat Cayetano Rivera.

Des de fa diversos mesos, els rumors sobre la seva sortida de la tauromàquia no han deixat de créixer. Sobretot, després de l'aparatós accident que va patir el mes d'agost passat dins la plaça de toros de Socuéllamos, Ciudad Real.

Plànol curt de Cayetano Rivera i María Cerqueira en arribar a l'aeroport, a 16 de gener de 2024, a Sevilla
Cayetano Rivera i María Cerqueira ja han celebrat el seu primer aniversari | Europa Press

I encara que durant aquests mesos ha assegurat que de moment es “troba amb forces”, a finals de gener va confirmar que la seva retirada de la tauromàquia “està molt a prop”. Declaracions que va compartir en exclusiva amb el diari ABC.

Fins ara, Cayetano Rivera no ha revelat els motius que l'han portat a aquesta decisió, però sembla que la seva relació amb María Cerqueira hi té molt a veure.

A l'octubre de 2022, la revista ¡Hola! va confirmar que, després de set anys de matrimoni i un fill en comú, el torero i Eva González havien posat fi a la seva relació. No obstant això, només quatre mesos després, Semana va assegurar en exclusiva que Cayetano Rivera havia recuperat la il·lusió.

Aquesta capçalera va confirmar que Cayetano Rivera havia començat una relació sentimental amb la periodista portuguesa, María Cerqueira. Però no ha estat fins a aquest Sant Valentí quan el torero ha manifestat públicament el seu amor per la seva parella actual.

A través de les històries del seu perfil d'Instagram, el torero va publicar una imatge molt reveladora. Hi podem veure Cayetano tombat, mentre la comunicadora li acarona els cabells.