Muntatge de Cayetano Rivera amb rostre preocupat i Eva González amb mirada seriosa

GENT

Cayetano Rivera està preocupat per una cosa que no té res a veure amb Eva González

Cayetano Rivera viu un moment carregat d'angoixa i es reafirma en el seu desig per al fill que té amb Eva González

Cayetano Rivera s'ha vist en una situació complicada que va tenir lloc al Festival Taurí d'Ayamonte diumenge passat, 25 de febrer. L'exmarit d'Eva González es troba en una de les seves millors etapes, tant professionals com personals. Mentre la seva relació amb María Cerqueira està més que consolidada, continua copant els cartells taurins de més renom.

Va ser precisament en una de les seves últimes feines on Cayetano va presenciar un moment que el va omplir de preocupació. La sorra sol ser un lloc molt perillós i el cap de setmana, al municipi de Huelva, es va viure un moment que el va fer reaccionar. El fill de Carmina Ordóñez va saltar a la sorra per auxiliar un company després de ser envestit per un toro.

Afortunadament, aquesta preocupació no té res a veure amb Eva González, ja que el seu fill no vol seguir els passos de Cayetano, no vol ser torero. El nou problema de Rivera no té res a veure amb Eva, tot i que la presentadora sempre estigui disposada a ajudar-lo.

La preocupació de Cayetano Rivera: mostra la seva angoixa després de veure com un company és envestit per un toro

Cayetano Rivera ha estat tota una vida dedicada al món dels toros. No en va, és fill de Paquirri, una de les grans figures del toreig. Es va criar pràcticament a les arenes i coneix molt bé el que significa trepitjar la sorra i enfrontar-se a un toro.

La seva és una professió de risc on qualsevol contratemps pot costar-li la vida. Per això, diumenge passat no va poder evitar contenir la respiració davant dels fets que van tenir lloc al Festival Taurí d'Ayamonte, Huelva.

Ara que la seva relació amb l'Eva González està en ordre, Cayetano té un altre motiu per preocupar-se. No té res a veure amb González, sinó que està relacionat amb el seu company, que ha tingut un contratemps a la plaça.

Primer pla de Cayetano Rivera mirant a càmera amb el rostre completament seriós
Cayetano mostra la seva preocupació després de veure un company envestit per un toro | GTRES

L'ex d'Eva González compartia cartell amb unes altres figures com ara 'El Fandi', 'El Cid', David de Miranda i Curro Díaz. Precisament aquest últim va ser el que va provocar a Cayetano una gran preocupació durant una 'corrida'.

En un moment de la feina, el toro va envestir Curro i el va fer caure a terra per després rebolcar-lo per la sorra. Uns segons d'angoixa que van contenir la respiració dels assistents a l'esdeveniment. L'equip del torero va sortir a ajudar-lo i, després d'aixecar-lo, Cayetano va saltar a l'arena.

Portant una ampolla d'aigua, va xopar el clatell de Curro perquè recuperés el sentit, ja que es trobava molt desorientat. Una acció no exempta de risc, pel fet que el toro encara era a la plaça. Per això, el germà de Fran Rivera es va jugar molt en saltar a l'arena per ajudar el seu company.

Cayetano Rivera s'alegra que el fill que va tenir amb Eva González no sigui torero

Després de la feina, Cayetano encara tenia reflectida a la cara la preocupació per Curro i l'ensurt que havia tingut a la plaça. Encara que entre toreros hi ha una rivalitat per veure qui ocupa els cartells de les grans fires, a l'arena les coses canvien.

No és la primera vegada que l'ex d'Eva salta a la sorra per auxiliar un company. Fa mesos va fer el mateix quan es va jugar la vida per ajudar Roca Rey després de ser envestit a la plaça de toros de Santander. "Ahir vas demostrar la teva companyonia, i el teu menyspreu per la vida per salvar la meva!", va publicar el peruà, donant-li les gràcies per ajudar-lo.

Cayetano Rivera amb rostre somrient torejant en la plaça de toros de València
Cayetano Rivera s'ha jugat la vida diverses vegades | Europa Press

Després d'això que va passar a Ayamonte, Curro va assegurar sentir-se bé i també va agrair a tots l'ajuda prestada a l'arena. Tanmateix, el rostre de Cayetano continuava consternat, prova d'allò que havia sentit en aquell moment d'angoixa.

Per això, no va poder amagar l'enorme tranquil·litat que li ocasionava pensar que el fill que ha tingut amb l'Eva no seguirà els seus passos. Així ho va traslladar quan, a la sortida de l'arena, una reportera va fer esment al futur professional del petit Cayetano.

Eva González com a presentadora de La Voz de Antena 3
Cayetano s'alegra que el fill que va tenir amb Eva no serà torero | Atresmedia

Molt més fred es va mostrar quan li van preguntar sobre la portuguesa i la possibilitat de veure-la algun dia a la plaça. Davant d'això, va optar per pujar al vehicle que l'esperava i tornar a l'hotel per descansar una tarda marcada per la preocupació.

➡️ Gent

Més notícies: