Muntatge de Lucía Rivera seria amb una cinta als cabells i un abric negre amb botons vermells i Eva González somrient amb els llavis vermells i un vestit rosa
GENT

Eva González accepta una proposta que podria ressuscitar la guerra contra Lucía Rivera

Eva González accepta un repte professional que té molt a veure amb la filla del seu ex Cayetano Rivera

Eva González apareixia dimecres passat davant els mitjans per presentar la nova col·lecció d'ulleres de sol de la marca Sunglass Hut. La presentadora posava davant de les càmeres molt somrient en un esdeveniment que va tenir lloc a la terrassa de l'Hotel Bless, a la capital. Eva, que era convidada d'excepció de la presentació, va voler marcar distàncies amb la seva presència amb Lucía Rivera, la filla del seu ex i pare del seu fill.

Eva González es convertia aquest any en el reclam principal de la marca. El més curiós és que l'any passat eren Lucía Rivera i Kika Cerqueira qui van exercir com a cap de cartell de la llista de famosos convocats. Cal recordar que Kika és filla de María Cerqueira, la persona que en aquests moments ocupa el cor de Cayetano.

Així, l'elecció d'Eva no sembla casual, sinó més aviat tot al contrari. La seva presència el que va fer va ser incrementar la morbositat que gira en relació amb les suposades tensions que semblen dividir Lucía Rivera amb l'ex de Cayetano.

Eva González va ser convidada d'honor de la mateixa marca que va comptar amb Lucía Rivera l'any passat

A la campanya de publicitat que va tenir lloc l'any passat, Kika i Lucía Rivera van mostrar gran complicitat. De fet, la filla del Cayetano va dedicar bones paraules a la parella del seu pare, María Cerqueira. "És una dona increïble, no tinc una mala paraula per dir-ne", va comentar llavors la model.

Una bona sintonia que dista molt de la relació tensa que hi ha entre Lucía i Eva González. A Nada es lo que parece, llibre que va publicar Rivera l'any passat, aquesta va reconèixer el distanciament amb la presentadora de La Voz Kids.

Segons les seves paraules, Eva mai va dissimular el seu desgrat cap a ella, cosa que va provocar un ambient incòmode entre totes dues. Una situació sobre la qual la presentadora de televisió ha estat preguntada en nombroses ocasions i que ella sempre ha negat.

Lucía no amaga la bona sintonia que té amb l'actual parella del seu pare i la filla d'aquesta. "María i Kika són dues dones que encara sort que hi van arribar", reconeixia, deixant a la vista com se sent a prop d'elles.

Kika Cerqueira seria amb els cabells recollits i vestit taronja al costat de Lucía Rivera seria amb una samarreta morada lligada al coll

I afegia: "Comptar amb gent que t'emportes bé és millor que no tenir connexió", explicava Lucía als Elle Style Awards celebrats a Madrid fa uns dies.

Eva González, per la seva banda, va evitar referir-se a la filla del seu ex a l'esdeveniment del qual totes dues han estat imatge. De qui sí que va parlar va ser de Cayetano, amb qui va reconèixer mantenir bona relació.

"És el pare del meu fill i tenim una missió de vida que és la més important del món. Per això cal estar units i estar tots dos a una", reconeixia davant dels mitjans.

Eva González evita respondre als mitjans sobre la seva relació amb Lucía Rivera

De moment sembla que Eva no ha refet la vida sentimental després del divorci del seu marit. "No tinc ganes", responia després de ser preguntada sobre si està oberta a l'amor.

"L'amor és una cosa de sensacions i energies. No estic tancada ni oberta. Estic a la vida i ja està", tancava sobre el tema amorós.

Eva González somrient amb unes arracades de cèrcol, vestit blau i unes ulleres de sol a les mans

Si hi ha alguna cosa en què està d'acord amb Cayetano, és que cap dels dos vol que el seu fill es dediqui al toreig. "Ni el seu pare ni jo volem que sigui torero perquè sabem com és de dur i tot allò que implica", explicava sobre el tema. Unes declaracions en què admetia, a més, que el seu fill "ha de trobar el seu camí i fer alguna cosa que el faci feliç".

➡️ Gent

Més notícies: