Primer pla de Jessica Bueno amb el rostre somrient mirant a càmera
GENT

Jessica Bueno es queda sense feina: la seva vida econòmica lluny de Kiko Rivera

Quina és la situació econòmica de l'ex de Kiko Rivera després de sortir a la llum el tancament del seu últim negoci

Jessica Bueno no travessa un bon moment professional. L'ex de Kiko Rivera s'ha vist obligada a cancel·lar el seu últim projecte. Una empresa dedicada a l'organització d'esdeveniments privats que va començar de la mà de la seva amiga i companya d'universitat Lorena Bermúdez.

El negoci, que va començar el desembre de 2022 i ha estat en actiu un any i dos mesos, es troba “Tancat temporalment”. Aquest és el missatge que es pot llegir al perfil de xarxes de l'empresa esmentada.

La mateixa Jessica Bueno al videopòdcast Un cuento imperfecto donava pistes al mes d'abril sobre com anava l'empresa. "Aquest és un projecte que iniciem i, com tots els projectes als inicis, pot anar bé o no tan bé".

Els projectes professionals de Jessica Bueno després del tancament del negoci

I afegia: "A banda de l'empresa d'esdeveniments, em dedico a la moda, em dedico a la publi i em dedico a les xarxes". Unes declaracions en què confirmava que compta amb unes altres fonts d'ingressos.

La darrera publicació de Bïrya Studio està datada a l'octubre. Un mes abans, Jessica Bueno començava el seu camí com a concursant de GH VIP. Una aventura després de la qual va trencar amb Pablo Marqués i en què va iniciar la seva relació amb el cantant sevillà Luitingo.

Lluiting somrient en vestit gris al costat de Jessica Bé somrient amb flors als cabells, els llavis vermells i un mantó negre

Jessica, que va guanyar la corona de Miss Sevilla l'any 2009, s'està dedicant al món de la moda des d'aleshores. Així, a excepció dels anys en què es va apartar de les passarel·les per dedicar-se exclusivament als fills, no ha deixat de treballar.

Després de la seva polèmica i comentada ruptura amb Jota Peleteiro, Bueno va tornar a les passarel·les i va començar a explotar de nou la seva faceta com a model publicitària. Darrerament ha protagonitzat nombroses campanyes i editorials de moda. Les marques creuen en la seva imatge i els seus seguidors a les xarxes augmenten de manera exponencial, cosa que serveix per impulsar la seva faceta d'influencer.

Jessica Bueno continua exercint de model sobre la passarel·la

L'última vegada que va aparèixer sobre una passarel·la va ser a la Setmana Internacional de la Moda Flamenca, SIMOF, celebrada el mes de gener passat. Una ocasió en què Luitingo va ser testimoni de luxe del moment en què la seva parella apareixia desfilant.

Pel que fa al seu patrimoni, l'exparella de Kiko Rivera compta una casa a Sevilla. En concret a la localitat de Los Molares, on va néixer. Es tracta d'un habitatge de luxe que la model va reformar al seu gust i on acudeix sempre que pot.

Fotografia de Jessica Bueno i Luitingo fora de la casa de GH VIP

Cal recordar que Jessica té fixada la residència a Bilbao, on viu amb els seus tres fills. A la ciutat basca es va mudar fa quatre anys després d'abandonar Anglaterra seguint aquell que va ser el seu marit. Allà es va quedar després de separar-se'n perquè els fills que tenen en comú poguessin continuar amb la seva rutina a prop dels dos progenitors.

➡️ Gent

Més notícies: