Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient

L'estratègia amb què Antonio David Flores va poder guanyar Rociíto als jutjats

Antonio David Flores va jugar les seves cartes molt bé davant del jutge

Antonio David Flores fa anys que s'enfronta judicialment a la seva exdona, Rocío Carrasco. I aquests últims mesos tenien un judici molt important. Sí, perquè ell havia de seure al banc dels acusats per un presumpte delicte d'alçament de béns i insolvència punible.

Antonio David Flores, no obstant això, ja coneix molt bé el funcionament legal i, amb ajuda del seu advocat, va elaborar una estratègia. En concret, va ordir un pla amb què, de moment, ha aconseguit 'guanyar' la mare dels seus dos fills grans. Diem que l'ha aconseguit vèncer perquè ha pogut endarrerir aquesta vista.

Antonio David Flores: el seu pla amb què va obtenir una primera victòria davant Rocío Carrasco

Antonio David Flores es va trobar el març de 2017 amb una demanda de Rocío Carrasco per insolvència punible i alçament de béns. I és que ella, que li reclamava el pagament de les pensions dels fills que tenien en comú durant uns quants anys, va descobrir alguna cosa. Pel que sembla, es va topar amb proves que demostrarien que ell havia usat estratagemes per declarar-se insolvent i no abonar aquelles.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Proves que demostrarien que el malagueny va ocultar guanys i béns per no pagar la quantitat que un jutge havia determinat que havia de pagar. Fins i tot que ho va poder fer utilitzant una societat a nom de la seva dona, Olga Moreno, de la qual s'està divorciant ara. Segons va explicar Rocío a la seva docusèrie: “La majoria de les quantitats que guanyava no les cobrava ell”.

“Les cobraven societats a què ell pertanyia”.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Fores i Rocío Carrasco amb diners de fons
Antonio David Flores està demanat per Rocío Carrasco per un delicte d'alçament de béns | España Diario

Aquest passat mes de juliol, Antonio David havia de seure al banc dels acusats pel delicte esmentat. Un delicte pel qual la Fiscalia demana per a ell dos anys de presó. Mentrestant, l'advocat de Rocío, Javier Vasallo, sol·licita entre 6 i 9 anys de presó, així com 20 mesos de multa a raó de 15 € diaris.

Sense oblidar que, per descomptat, se sol·licita que aboni els 60.000 € per les pensions impagades, com també els interessos i les costes.

Però Flores va aconseguir guanyar aquesta primera batalla contra la seva exdona, sí, perquè va aconseguir ajornar el judici. L'assessor del malagueny va sol·licitar la suspensió del procés al·legant que s'havia admès a tràmit una prova que no s'havia practicat. I va aconseguir el seu objectiu, la vista es va ajornar i, de moment, no se sap quan tindrà lloc.

D'aquesta manera, ell ha aconseguit més temps per poder preparar millor la seva defensa i seguir allargant el procés per així no enfrontar-s'hi. És clar, perquè si ho perd, a més d'abonar una quantitat sucosa, aniria a la presó.

Antonio David Flores: més problemes legals

Antonio David Flores, a més dels judicis que ha tingut i té amb Rocío, s'enfronta en aquests moments a més complicacions en l'àmbit legal. El que ha passat és que la seva segona dona, Olga Moreno, es vol separar definitivament d'ell i ha decidit posar en marxa el pertinent procés.

Com ella ha explicat, no es posen d'acord en diversos aspectes i aquesta circumstància l'ha portat a prendre cartes a l'assumpte. Ha posat el cas en mans del seu advocat i aquest immediatament ha entrat en negociacions amb el del malagueny. Això sí, per ara no se sap del tot si aquestes estan avançades o si estan estancades sense possibilitat d'acord.

Imatge d'Olga Moreno amb ulleres de sol i Antonio David Flores quan estaven junts com a parella
Antonio David Flores ara té problemes amb Olga | GTRES

Queda de manifest que Flores no sembla treure's de sobre els conflictes legals, molts dels quals acaben davant d'un jutge. Fa molts anys i sembla que continuarà en aquesta línia, d'acord amb el que ha passat.